دانشمندان MIT در حال ساخت ربات‌هایی هستند که می‌توانند خودشان را بسازند

محققان دانشگاه MIT در حال کار روی پروژه‌ای هستند که به ربات‌ها اجازه می‌دهد چیزهای بزرگ‌تر از خودشان یا همتای خودشان را تولید کنند.

دانشمندان MIT در حال ساخت ربات‌هایی هستند که می‌توانند خودشان را بسازند

به گزارش گروه دانش و فناوری اقتصاد ۱۰۰ و به نقل از دیجیاتو، محققان مرکز «بیت‌ها و اتم‌ها» دانشگاه MIT در حال کار روی پروژه جاه‌طلبانه‌ای هستند که به ربات‌ها اجازه می‌دهد بتوانند خودشان را بسازند. اگرچه این تیم می‌گوید تا دستیابی به این هدف هنوز چند سال فاصله دارند، اما نشان داده‌اند که تلاش‌هایشان نتایج مثبتی به‌دنبال داشته است.

 

به گزارش تک‌کرانچ، بخش مرکزی این پروژه شامل واکسل‌هایی است که می‌توانند توان و داده‌های قابل اشتراک‌گذاری بین قطعات مختلف را حمل کنند. این قطعات مبنای ساختاری ربات‌ها را تشکیل می‌دهند و پیش از رفتن به دیگر بخش‌های شبکه و مونتاژ بقیه قسمت‌ها، واکسل‌های مورد نیاز خود را دریافت و به هم متصل می‌کنند. اصطلاح واکسل (Voxel) از علم گرافیک کامپیوتری آمده است.

دانشمندان در مقاله‌ای که در مجله Nature منتشر شده است، می‌گویند: «رویکرد ما این قاعده را که تولید محصولات بزرگ‌تر به دستگاه‌های بزرگ‌تر نیاز دارد، به چالش می‌کشد و می‌تواند در حوزه‌هایی به کار گرفته شود که یا امروز به سرمایه‌گذاری قابل توجهی برای زیرساخت‌های ثابت محتاج‌ هستند یا به‌طور کلی قابل استفاده نیستند.»

ربات‌ها می‌توانند خودشان را خلق کنند

توسعه سطح مناسبی از هوشمندی برای این سیستم‌ها مانع بزرگی است. برای مثال باید مشخص باشد که ربات‌ها چگونه و کجا دست به تولید می‌زنند، چه زمانی این کار را شروع می‌کنند و چطور باید از برخورد با یکدیگر در حین انجام این کار اجتناب کنند.

«نیل گرشنفلد»، از نویسندگان این مقاله می‌گوید: «وقتی این ساختارها را می‌سازیم، باید دست به خلق هوشمندی بزنیم. ایده ما استفاده از «الکترونیک ساختاری» بود؛ یعنی ساخت واکسل‌هایی که بتوانند توان، داده و نیرو را منتقل کنند.» با این حال، مشکل سخت‌افزار همچنان وجود دارد. محققان در تلاشند تا رابط‌های بهتری برای متصل‌نگه‌داشتن واکسل‌ها بسازند.

دانشمندان می‌گویند زمانی که این پروژه به پایان برسد، کاربرد آن واضح خواهد بود. این ربات می‌تواند با کمک به فرایند دستیابی به بهترین شکل تولید یک محصول، به صرفه‌جویی در زمان کمک کند. ناسا و آزمایشگاه تحقیقات ارتش آمریکا در تأمین سرمایه‌های این پروژه مشارکت داشته‌اند.

 
منبع : دیجیاتو
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.



وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما