کمتر از 38 درصد مردم اخبار را از صدا و سیما دنبال می‌کنند؛ رسانه دولتی مرجعیت را به شبکه‌های اجتماعی می‌بازد

اقتصاد ۱۰۰ - آخرین نظرسنجی ایسپا نشان می‌دهد که کمتر از 38 درصد افراد، اخبار را از طریق صداوسیما دنبال می‌کنند و 31 درصد ترجیح می‌دهند این کار را از طریق شبکه‌های اجتماعی انجام دهند.

کمتر از 38 درصد مردم اخبار را از صدا و سیما دنبال می‌کنند؛ رسانه دولتی مرجعیت را به شبکه‌های اجتماعی می‌بازد

به گزارش گروه دانش و فناوری، این آمار در مقایسه با نتایج نظرسنجی در سال 1396 تغییر کرده است و به نظر می‌رسد که در آینده‌ای نزدیک، شبکه‌ های اجتماعی می‌توانند مرجعیت رسانه‌ای را از صداوسیما بگیرند.

مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران یک نظرسنجی در مورد انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار کرده است، که در آبان ماه 1402 با مشارکت 5086 نفر در سراسر کشور انجام شد. این نظرسنجی به صورت حضوری انجام شده و شامل شهروندان 18 سال به بالا بوده است.

رئیس جهاد دانشگاهی در گفتگویی که با ایسنا داشت درباره‌ی نتایج دوره‌ی اول این آزمایش و مقایسه آن با اطلاعات سال 1396 گفت:

نتایج جدید نشان داده‌اند که منابع اخباری مانند رسانه‌های ملی و شبکه‌های اجتماعی مجازی در بین مردم به عنوان مهم‌ترین منابع پیگیری اخبار شناخته می‌شوند. بر اساس این یافته‌ها، 37.9 درصد از مردم اعلام کرده‌اند که اخبار را بیشتر از طریق رسانه‌های ملی مانند صداوسیما دنبال می‌کنند، در حالی که 31 درصد افراد اخبار را از طریق شبکه‌های اجتماعی مجازی پیگیری می‌کنند و 8.9 درصد افراد از طریق ماهواره اخبار کشور را دنبال می‌کنند. ارزش ذکر دارد که بیشتر محتوای خبری و اطلاع‌رسانی کشور در شبکه‌های اجتماعی توسط خبرگزاری‌های رسمی و پایگاه‌های خبری تولید می‌شود.

شبکه های اجتماعی

 

مطالعه‌ای در سال 1396 توسط اسپا نشان داد که در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره ریاست‌جمهوری، صداوسیما با 51.5 درصد در صدر اعتماد مردم تهران قرار دارد. این بررسی همچنین نشان داد که 13 درصد مردم به شبکه‌های ماهواره‌ای و 12 درصد به شبکه‌های اجتماعی بیشترین اعتماد را دارند.

در حال حاضر، 31 درصد از جمعیت ترجیح می‌دهند که اخبار را از طریق شبکه‌های اجتماعی دنبال کنند. این نشان می‌دهد که اعتماد به شبکه‌های اجتماعی در حال افزایش است و بنابراین احتمالا در آینده‌ای نزدیک، صداوسیما به طور کامل ممکن است وظیفه رسانه‌ای خود را به شبکه‌های اجتماعی واگذار کند. اینکه سهم شبکه‌های ماهواره‌ای در پیگیری اخبار نیز کاهش یافته است، نشان‌دهنده‌ی یک تغییر جالب در الگوی مصرف خبر است.

انتهای پیام

منبع : تکراتو
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.



وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما