محدودیت جدید اینستاگرام برای دایرکت مسیج ؛ پایان پیامهای اسپم!
اقتصاد ۱۰۰ - دایرکت مسیج اینستاگرام شامل برخی محدودیتهای جدید میشود. شبکه اجتماعی متبوع متا برنامهای ویژه برای حذف کامل پیامهای اسپم دارد.
به گزارش گروه دانش و فناوری، اینستاگرام اخیراً محدودیتهای جدیدی را برای بخش دایرکت مسیج در نظر گرفته است که بتواند راهکاری مؤثر برای حذف همیشگی پیامهای اسپم یا ناخواسته ایجاد کرده باشد. آنطور که مشخص است، ارسال پیام، عکس و ویدئو به دایرکت این شبکه اجتماعی محدود شده است.
همچنین گفته شده که از لحاظ تعداد پیام نیز محدودیتهایی ایجاد شده است که به عنوان نمونه میتواند به ارسال تنها یک پیام به کاربرانی که در لیست دنبالکنندگانتان وجود ندارند اشاره کرد.
محدودیت جدید اینستاگرام برای دایرکت مسیج
به گزارش تکراتو به نقل از ایسنا، اینستاگرام برای دشوار کردن ارسال انبوه پیام به جعبه پیام مستقیم، تدابیری شامل سیاستهای سختگیرانهتر برای درخواست پیام مستقیم را اعمال کرده و ارسال پیام به کاربرانی که آنها را دنبال نمیکنید را به یک پیام محدود کرده است. پیش از ارسال پیامهای بیشتر، کاربر باید درخواست مکالمه را قبول کند. درخواستهای پیام مستقیم، اکنون به متن محدود شده است. به عبارت دیگر، ارسالکنندگان هرزنامه دیگر نمیتوانند عکس، ویدئو یا پیامهای صوتی ارسال کنند.
اینستاگرام آزمایش محدودیتهای جدید برای پیام مستقیم را اواخر ژوئن آغاز کرد. این شرکت پیش از این، ابزارهایی را برای مقابله با هرزنامه بهکار گرفته بود که شامل ابزار “واژههای مخفی” بود که پیامهای حاوی کلیدواژه ها و ایموجیهای ناشایست را مخفی میکند. چند فیلتر برای موارد کلاهبرداری و هرزنامه وجود دارد. همچنین میتوانید در برابر افزایش درخواستهای ارسال پیام از خود محافظت کنید؛ هرچند که این کار جلوی افزایش گاه به گاه هرزنامه را نمیگیرد.
اینستاگرام این اقدام را بهعنوان یک اقدام ایمنی بهخصوص برای خانمها توصیف کرده است.
این اقدام در حالی روی میدهد که شرکت “متا پلتفرم” (شرکت مادر اینستاگرام)، با فشار سیاستمداران و منتقدان برای بهبود تدابیر محافظتی به خصوص برای کاربران نوجوان مواجه است. بهعنوان مثال، یک لایحه سنای آمریکا، دریافت موافقت والدین کاربران نوجوانی که میخواهند از اپلیکیشنهای شبکه اجتماعی استفاده کنند را الزامی میکند.
بر اساس گزارش وب سایت انگجت، ایالت آرکانزاس آمریکا اخیرا قانونی را به اجرا گذاشته است که احراز سن کاربر را الزامی میکند. این اقدام علاوه بر نگرانیهای دیرینهای است که نسبتبه کافی نبودن سیاستهای ضد آزار و اذیت آنلاین برای حفاظت از برخی از گروههای سنی وجود دارد.
انتهای پیام
ارسال نظر