چه افرادی نباید سیر بخورند؟
اقتصاد ۱۰۰ - علی رغم مزایای سیر خوردن، متخصصان توصیه میکنند برخی از افراد نباید سیر بخورند و یا در مصرف آن افراط کنند.
به گزارش گروه دانش و فناوری، به عقیده محققان افراد مبتلا به ریفلاکس معده باید با متخصصان مشورت کنند چراکه مصرف سیر میتواند منجر به سوزش سر دل شود.
از سوی دیگر، سیر سرشار از فروکتان است و ممکن است باعث شود افراد دچار سوء هاضمه، اسهال و گاز روده شوند، به خصوص اگر به فروکتان حساسیت نداشته باشند.
افرادی که ریفلاکس معده به مری دارند باید مصرف سیر خود را کاهش دهند زیرا سیر ممکن است تون اسفنکتر تحتانی مری را کاهش دهد که ماهیچه ای است که از ورود اسید جلوگیری میکند. این بسیار به فرد بستگی دارد، زیرا ممکن است در برخی علائم ایجاد نکند.
همچنین افرادی که داروهای رقیق کننده خون مصرف میکنند نیز باید با متخصص خود در این زمینه صحبت کنند چراکه منجر به تداخل دارویی میشود.
از آنجایی که سیر دارای خواص ضد ترومبوتیک است، ممکن است از تشکیل لختههای خون جلوگیری کند.
این امر ممکن است در افراد استفاده کننده از داروهای رقیق کننده و یا تحت درمان، خطر خونریزی را افزایش دهد.
هنگام مصرف سیر از مصرف روغن ماهی یا ویتامین E خودداری کنید. همچنین از مصرف مکملهای دیگر همراه با سیر خودداری کنید زیرا ممکن است بر لخته شدن خون تأثیر بگذارد.
منبع: ام اس ان
انتهای پیام
ارسال نظر