بررسی وان پلاس 11 ؛ موشکافی سیستم، دوربین، عملکرد و باتری
اقتصاد ۱۰۰ - بررسی وان پلاس 11 نشان میدهد که این گوشی برای کاربرانی که بهدنبال یک محصول منحصربهفرد با نگاهی هنرمندانه به عکاسی با گوشی هوشمند هستند، انتخاب خوبی است.
به گزارش گروه دانش و فناوری، وان پلاس 11 که یکی از بهترین گوشی های وان پلاس 2023 است، یک گوشی کاملاً متفاوت با عملکرد و امکانات مناسب خواهد بود؛ البته به این شرط که مایل به پذیرش برخی از کاستیهای این اسمارتفون باشید. اگر قبلاً طرفدار وان پلاس بودید، به احتمال زیاد این محصول جدید کمپانی وان پلاس هم رضایت شما را جلب میکند و اگر از کاربران سایر برندها هستید، وان پلاس 11 میتواند جایگزین خوبی برای گوشی هوشمند شما باشد؛ البته پیش از تصمیمگیری، باید نقاط قوت و ضعف این محصول را بررسی کنید.
بررسی وان پلاس 11
بهترین ویژگی وان پلاس 11 قیمت این اسمارتفون است. قیمت وان پلاس 11 برای مدل پایه این گوشی 699 دلار اعلام شده که نسبت به آیفون 14 و گلکسی S23 سامسونگ ارزانتر خواهد بود؛ همچنین، نمایشگر این محصول به اندازه نمایشگر آیفون 14 پلاس است و باتری آن، گنجایش بیشتری از اکثر مدلهای پلاس دارد.
نقطه ضعف مهم وان پلاس 11 این است که بر خلاف پرچمدارهای رقیب ضد آب نیست. برای مثال کاربران میتوانند آیفون 14 یا گوگل پیکسل 7 را در آب غوطهور کنند؛ اما وان پلاس 11 فقط برای استفاده زیر باران سنگین گواهینامه دارد و نمیتوان آن را داخل سینک آب غرق کرد.
بررسی وان پلاس 11
قرار بود وان پلاس 10 پرو سال 2022 گواهینامه IP68 را داشته باشد؛ اما فقط مدلهایی که در آمریکا توسط شرکت T-Mobile به فروش رسیدند، از گواهینامه IP68 پشتیبانی میکردند. امسال این اسمارتفون، شامل گواهینامهای برای ضد آب بودن نمیشود و در آمریکا امکان خرید مستقیم آن فقط از خود وان پلاس یا شرکتهایی مثل آمازون وجود دارد.
دوربین وان پلاس 11 با همکاری شرکت هاسلبلاد، متخصص محصولات عکاسی حرفهای تولید شده و بیشتر متمایل به عکاسی هنری است؛ اما استفاده از دوربین این اسمارتفون به راحتی دوربین سایر گوشیها نیست. این گوشی همچنین یک نمایشگر و یک باتری بزرگ دارد.
باتری وان پلاس 11 ماندگاری زیادی دارد و تقریباً از همه گوشیهای این رنج قیمت سریعتر شارژ میشود؛ اما این اسمارتفون قابلیت شارژ بیسیم را ندارد. جدول زیر مشخصات فنی وان پلاس 11 را به طور کامل نشان میدهد. در ادامه بررسی وان پلاس 11 با ما همراه باشید تا به طور کامل با این محصول و مشخصات فنی آن آشنا شوید.
بررسی وان پلاس 11 | مشخصات فنی وان پلاس 11 |
طراحی و ساختار |
|
نمایشگر |
|
نرمافزار |
|
تراشه |
|
رم و حافظه داخلی |
|
دوربین اصلی |
|
دوربین سلفی |
|
باتری |
|
صدا |
|
شبکه و قابلیتهای اتصال |
|
رنگها |
|
تاریخ رونمایی
قیمت وان پلاس 11 |
|
بررسی وان پلاس 11 از نظر طراحی
بررسی OnePlus 11 را با نگاهی به طراحی این گوشی شروع میکنیم. ظاهراً کمپانی وان پلاس در طراحی وان پلاس 11 نگاهی به گذشته داشته، چون لایه روی این گوشی براق و درخشان است. بیشتر اسماتفونهای جدید با روکش مات یا بافتدار طراحی میشوند؛ اما وان پلاس 11 از این قاعده پیروی نمیکند.
همین شیوه طراحی باعث میشود که بدنه وان پلاس 11 کمی لغزنده باشد؛ بنابراین توصیه میشود که حتماً با قاب از آن استفاده کنید.
نقطه ضعف مهم بعدی این است که وان پلاس، گواهینامه IP64 را دارد. یعنی در برابر نفوذ ذرات خاک و جامدات بزرگتر مقاوم است؛ اما برای آب و مایعات، وان پلاس 11 فقط در حد پاشیدن ذرات مایع مقاوم خواهد بود؛ به همین جهت باید مراقب باشید که گوشی را در آب غوطهور نکنید. مثلاً در فضایی مثل ساحل دریا، وان پلاس 11 در برابر نفوذ شن و ماسه مقاوم است، اما باید آن را از آب و موج دریا دور نگه داشت.
تقریباً همه پرچمدارهای جدید، از گواهینامه IP68 پشتیبانی میکنند؛ یعنی میتوانید زیر آب از آنها استفاده کنید. البته گواهی IP68 به این معنی نیست که کاربران میتوانند در هر عمقی از آب، از دستگاه خود استفاده کنند و معمولاً در تبلیغات چنین جملاتی بیان نمیشود؛ اما این گوشیها میتوانند تا 30 دقیقه در عمق یک متری آب شیرین مقاومت کنند. وجود این قابلیت به افزایش دوام و ماندگاری اسمارتفون کمک میکند.
یکی از دلایل اصلی خرید گوشی جدید توسط بسیاری از کاربران، آسیبهای ناشی از تماس با آب است که اگر یک گوشی در برابر آب مقاوم باشد، این خطر رفع میشود. امروزه همه تلفنهای هوشمند باید در برابر آب مقاومت داشته باشند. باتوجه به نبود چنین قابلیتی در وان پلاس 11 میتوان گفت که این گوشی، فقط برای کاربران بسیار مراقب و محتاط مناسب خواهد بود.
بررسی OnePlus 11
ظاهر وان پلاس 11 زیبا است، اما نه به زیبایی و چشمنوازی محصولات آیفون یا حتی گلکسی سامسونگ. هنگام چرخش گوشی در دست، لبهها و شکافهای آن را کاملاً حس میکنید. قسمتهای بالا و پایین قاب گوشی کمی ضخیمتر بهنظر میرسند و بدنه گوشی کاملاً یکدست نیست.
طراحی صاف لبههای بالا و پایین گوشی خوب است که با طراحی منحنی شکل همراه میشود. در ادامه بررسی وان پلاس 11 از نظر ساختار، انحنای پشت گوشی که از ماژول دوربین به سمت برجستگی بزرگ و بیرون زده آن کشیده شده است را میبینیم که جذابیت ظاهری این محصول را افزایش میدهد.
قطعاً طرفداران گوشیهای فعلی وان پلاس، از وجود دکمه کشویی که برای تنظیم اعلانها طراحی شده، استقبال میکنند. میتوانید با حرکت دادن این دکمه گوشی را بیصدا کنید یا با برگرداندن آن به محل اصلی، گوشی را از حالت بیصدا خارج کنید. حرکت این دکمه کاملاً روان است و طرح برجسته روی آن به پیدا کردن هر چه آسانتر این دکمه با لمس کمک میکند.
بررسی وان پلاس 11 از نظر نمایشگر
نمایشگر وان پلاس 11 تصویری واضح و خوشرنگ دارد که برای اجرای بازی یا تماشای ویدئو بسیار مناسب خواهد بود. یکی از دلایل مهم بالا بودن نرخ نوسازی تصویر این اسمارتفون، سرعت بالای تراشه اسنپدراگون است. با قرار دادن این گوشی و آیفون 14 پرو در کنار هم، میتوان گفت که تصویر وان پلاس 11 برای اجرای بازی و تماشای فیلم بهتر است.
بررسی مشخصات وان پلاس 11بررسی مشخصات وان پلاس 11 نشان میدهد که نمایشگر این گوشی نسبت به بسیاری از محصولات این رنج قیمت یا حتی گرانتر از این گوشی، بزرگتر است. وان پلاس 11 از یک پنل 6.7 اینچی پشتیبانی میکند که نسبت به صفحهنمایش 6.1 اینچی آیفون 14 یا گلکسی S23، بسیار بزرگتر است. به همین جهت، ممکن است نگه داشتن این گوشی در دست سختتر باشد، اما قطعاً ارزش داشتن نمایشگر بزرگتر را دارد.
نمایشگر وان پلاس 11 نسبت به سایر محصولات رقیب ابعاد بزرگتری دارد، اما وان پلاس جزئیاتی مثل اندازه پیکسلها را نادیده نگرفته و این نمایشگر، با 525 پیکسل در هر اینچ (ppi) نسبت به همه رقبا و حتی برخی از صفحهنمایشهای بزرگتر، وضوح بیشتری دارد. برای مثال نمایشگر آیفون 14 شرکت اپل تنها دارای 460 پیکسل در هر اینچ است.
روشنایی صفحهنمایش این دستگاه نسبت به برخی محصولات بیشتر نیست، اما در مقابل کنتراست و رنگهای بسیار بهتری دارد. وان پلاس برای محدوده پویا از استانداردهای اچدیآر 10+ و دالبی ویژن هم پشتیبانی میکند. آیفون 14 شرکت اپل همین دقت رنگ را دارد، اما از نظر نرخ نوسازی و زیبایی رنگها با این محصول قابل مقایسه نیست.
در ساخت وان پلاس 11 از فناوری LTPO هم استفاده شده؛ بنابراین انتظار میرود که این گوشی بدون تخلیه شارژ باتری از نمایشگر همیشه روشن پشتیبانی کند یا وقتی در حال استفاده نیست، نرخ تازهسازی آن کاهش پیدا کند.
بررسی وان پلاس 11 از نظر نرمافزاری
در ادامه بررسی OnePlus 11 نگاهی به نرمافزار و سیستمعامل این گوشی داریم. همانطور که در جدول مشخصات فنی وان پلاس 11 اشاره شده، این اسمارتفون با اندروید 13 و رابط کاربری Oxygen OS 13 به دست کاربران میرسد. طراحی این رابط کاربری شباهت زیادی به طراحیهای اصلی اندروید و رابط کاربری پیکسل 7 دارد. رابط کاربری مذکور ظاهر مدرن و شیکی دارد که میتوانید آن را تغییر دهید و از تنظیماتی مثل دکمههای شناور استفاده کنید.
مشخصات فنی وان پلاس 11وان پلاس قابلیتهای مفید زیادی به این محیط اضافه کرده و مواردی که توسط گوگل حذف شده را همچنان باقی نگه داشته است. میتوانید با وان پلاس کشوی اپلیکیشنها را کمی سازماندهی کنید. گوگل با این بخش شبیه به کشوی ظروف اضافه آشپزخانه رفتار میکند که میتوانید آن را باز کنید، اما نمیتوانید مرتب کنید.
مثل گوشیهای سامسونگ، توصیه میشود که تنظیمات و امکانات وان پلاس را هم بررسی کنید؛ چون سالهاست که کارشناسان این شرکت در حال طراحی این سیستمعامل هستند. رابط کاربری اصلی بسیار روان و سادهسازی شده که بسیاری از امکانات جالب این سیستمعامل، در پشت صحنه آن مخفی شدهاند.
یکی از قابلیتهای بسیار جالب این سیستمعامل، امکان ضبط ویدئوهای سلفی همزمان با ویدئو گرفتن از صفحه است. این قابلیت برای گیمرهایی که از واکنشهای خود هنگام گیمینگ فیلمبرداری میکنند، بسیار مفید واقع میشود.
وان پلاس یک گزینه به نام Special features و یک گزینه دیگر به نام Additional settings دارد که هر دو پر از ایدههای متفاوتی هستند و احتمالاً شما را شگفتزده خواهند کرد.
بررسی وان پلاس 11 از نظر عملکرد
بررسی OnePlus 11 و تجربه کار با این گوشی نشان میدهد که این محصول کمپانی وان پلاس از نظر عملکرد بسیار قدرتمند است. پردازنده سریع این گوشی به همراه نرخ نوسازی بالای تصویر، تجربه بینظیری برای اجرای جدیدترین بازیها، ادیت ویدئو یا صرفاً استفاده از رابط کاربری گوشی ایجاد میکند.
تجربه اجرای بازی مارول اسنپ روی این گوشی، توانایی بینظیر این محصول را ثابت کرد. وان پلاس 11 همه امواج و ذرات شناور، تمامی جلوههای حرکتی و همه ظرافتهای گرافیکی را به خوبی مدیریت و کنترل میکند. با بررسی وان پلاس 11 مشخص شد که وقتی همین بازی روی آیفون 14 پرو اجرا میشود، ممکن است نرخ فریم کاهش پیدا کند؛ چون جزئیات و روان بودن تصویر به هیچ وجه در حد وان پلاس نیستند. همه بازیها روی وان پلاس 11 بهتر اجرا میشوند.
بررسی تستهای بنچمارک این گوشی هم نتایج جالبی را فاش میکند. وان پلاس 11 برخی از تستهای گرافیک را با نرخ 60 فریم اجرا میکرد که باتوجه به توانایی و قدرت اسنپدراگون 8 نسل 2 بسیار کم است. وان پلاس در این زمینه اعلام کرد که هیچ مانعی برای اجرای تستهای بنچمارک روی وان پلاس 11 پیادهسازی نکرده است و به همین دلیل، این احتمال وجود دارد که مشکل مربوط به نرمافزار بنچمارک باشد که عملکرد چندان مطمئنی ندارد.
بررسی وان پلاس 11بازیها در این گوشی بدون هیچ مشکلی اجرا میشوند. وان پلاس 11 از عهده اجرای کال آف دیوتی موبایل با نرخ 90 فریمدرثانیه در حالت نرخ فریم اولترا هم برمیآید. در حالت تنظیم کامل پنل گرافیک روی سطح حداکثر، همه بازیها به شکل روان با نرخ 60 فریمدرثانیه اجرا میشوند.
در هر صورت، نتیجه بررسی OnePlus 11 از نظر عملکرد کاملاً امیدوار کننده بود. آزمایشها نشان داد که حتی لپتاپ سرفیس گو شرکت مایکروسافت هم ویدئوهای 8K که روی وان پلاس 11 به راحتی اجرا میشوند را بهصورت روان اجرا نمیکند. در مجموع، قدرت و عملکرد این گوشی به هیچ وجه شما را ناامید نخواهد کرد.
بررسی وان پلاس 11 از نظر باتری
بررسی مشخصات وان پلاس 11 و تجربیات استفاده از آن نشان میدهد که باتری این اسمارتفون، در صورتی که خیلی سخت و با تنظیماتی مثل رزولوشن بالای دوربین، بازیهای پر برخورد و حداکثر قدرت نباشد، یک روز کامل دوام خواهد داشت.
خیلی از کاربران این برند انتظار زیادی از آن دارند و معمولاً از امکاناتی استفاده میکنند که فشار زیادی روی باتری گوشی وارد میکند. تنظیماتی برای بهینهسازی مصرف باتری در بازیها وجود دارد. برخی از تنظیمات هم برای به حداکثر رساندن قدرت و عملکرد گوشی طراحی شده که باتری را سریعتر خالی میکنند.
خوشبختانه وان پلاس 11 از قابلیت شارژ بسیار سریع پشتیبانی میکند. سرعت شارژ باتری وان پلاس 11 به قدری زیاد است که پریزهای برق 110 ولتی آمریکا، امکان تأمین توان لازم را جهت شارژ با این سرعت ندارند و کمی کندتر از نرخ اصلی این گوشی را شارژ میکنند؛ اما باز هم سرعت شارژ وان پلاس 11 نسبت به محصولات سامسونگ، گوگل و اپل بیشتر است.
وان پلاس اعلام کرده که باتری این گوشی ظرف 10 دقیقه 50 درصد و ظرف 25 دقیقه 100 درصد شارژ میشود؛ اما در بررسیهای عملی انجام شده، این گوشی هر بار در 10 دقیقه به شارژ بین 40 تا 45 درصد رسید و گاهی اوقات ظرف کمتر از 30 دقیقه کامل شارژ شد و هیچ وقت این رکورد به 25 دقیقه نرسید. (این آمار مربوط به آمریکاست که پریزها توان تامین انرژی را ندارند) ظاهراً با توجه به تستهای اجرا شده توسط کاربران اروپایی (که پریزها توان تامین انرژی لازم را دارند)، این گوشی در 25 دقیقه کاملاً شارژ میشود.
وان پلاس با یک شارژر مخصوص USB-A به USB-C به دست کاربران میرسد که در سال 2023، کمی قدیمی به نظر میرسد. وان پلاس میگوید خریداران این برند آماده کار با کابل دو سر USB-C نیستند، حتی با وجود کابل ضخیم مخصوص مورد نیاز برای شارژ سریع این گوشی.
باتری وان پلاس 11یکی دیگر از عجایبی که در بررسی وان پلاس 11 مشاهده میکنیم، نبود قابلیت شارژ بیسیم است؛ هر چند شاید نبود این قابلیت از نظر خیلی از کاربران اهمیت زیادی نداشته باشد. باتوجه به اینکه وان پلاس 11 ظرف 30 دقیقه کاملاً شارژ میشود، لزومی به وجود شارژ بیسیم برای راحتتر شدن شارژ گوشی در طول روز نیست. وان پلاس هم اعلام کرده که خیلی از مشتریان این شرکت آمادگی یا تجهیزات لازم برای استفاده از شارژ بیسیم را ندارند.
برای یک گوشی پرچمدار وجود قابلیتی مثل شارژ بیسیم میتواند مهم باشد. در حالحاضر تقریباً همه رقبای این محصول از شارژ بیسیم پشتیبانی میکنند و حتی اپل هم مگنتهای خاصی برای شارژر مگسیف (MagSafe) خودش طراحی کرده است؛ درحالیکه برای وان پلاس 11 هیچ پک باتری مغناطیسی وجود ندارد.
در آخر، بررسی مشخصات وان پلاس 11 نشان میدهد که این گوشی علاوهبر نمایشگر بزرگتر، یک باتری عظیم هم دارد. ظرفیت باتری وان پلاس 11 مشابه پرچمدارهای بزرگ مثل گلکسی S23 اولترا است. این یعنی علاوهبر شارژ سریع، ماندگاری شارژ گوشی هم زیاد خواهد بود.
بررسی وان پلاس 11 از نظر دوربین
جای تردید نیست که سیستم دوربین وان پلاس 11 برای عکاسان خاصی طراحی شده است. همانطور که در مقدمه اشاره شد، وان پلاس برای ساخت این دوربینها از شرکت هاسلبلاد کمک گرفته که معمولاً عکاسان مجلات و حتی فضانوردان در فضا از محصولات این شرکت استفاده میکنند.
نباید انتظار عکاسی تله فوتوی خیره کننده یا عکسهای ماکروی بسیار نزدیک را از این گوشی داشته باشید. نهایت زوم دوربین وان پلاس 11 دو برابر است؛ درحالیکه برای سری گلکسی S23 سامسونگ، این رقم 3 برابر بود. آیفون 14 لنز تله فوتو ندارد، اما پیکسل 7 پرو از یک لنز 5x پشتیبانی میکند؛ البته قیمت آن نسبت به قیمت وان پلاس 11، 100 الی 200 دلار بیشتر است.
نقطه قوت دوربین وان پلاس 11، عکاسی از مناظر و پرتره است. پرترههای این گوشی شامل جزئیات خیلی زیادی نیستند، اما نورپردازی و کیفیت رنگها عالی خواهد بود و ظاهراً، طراحی این دوربین به صورتی است که تصاویر بوکه آن به لنزهای هاسلبلاد نزدیک باشد. عکسهای این گوشی ظاهر طبیعی و غنی دارند؛ در حدی که با آیفون و پیکسل قابل مقایسه نیستند. در واقع، اپل و گوگل بیشتر به دنبال حفظ واقعیت و دقت هستند، درحالیکه وان پلاس 11 بیشتر حس هنری عکاسی با لنزهای حرفهای را به کاربران القا میکند.
دوربین وان پلاس 11این دوربین چند کاره نیست، اما در مجموع عکسهای زیبایی را ثبت میکند. چنین دوربینی برای همه مناسب نیست؛ با اینحال بسیاری از عکاسان حرفهای که با نگاهی خاص عکاسی میکنند، از عملکرد این دوربین راضی خواهند بود. دوربین وان پلاس 11 کمی عریض است؛ اما تصاویر نهایی این دوربین بسیار زیبا هستند و پسزمینههای آن به خوبی محو میشوند.
البته این دوربین هم چند مشکل خاص دارد. بررسی این گوشی نشان داد که هر زمان دوربین برای فاصلهای طولانیتری زوم میشود، نرمافزار تصویر را بههم میریزد، طوریکه جزئیات صحنه به نقاشیهای امپرسیونیستی شبیهتر میشوند. حالت پرتره هم ترکیبی از ویژگیهای خوب و بد بود. در این حالت، موها و خطوط مبهم بهتر تفکیک میشدند؛ اما گاهی اوقات بعضی از جزئیات سوژه همراه پسزمینه محو میشدند.
طی بررسی وان پلاس 11 از نظر دوربین، حالت پرتره آنطور که انتظار میرود عمل نمیکرد و در برخی صحنهها، پسزمینه محو نمیشد. اغلب بکگراند به صورت غیر طبیعی محو میشد و کمی روشن و بیش از حد شارپ به نظر میرسید و فوکوس طبیعی که از دوربینهای اصلی هاسلبلاد انتظار میرود را نداشت.
وقتی این سیستم درگیر شده و درست کار میکرد، عکسهای آن نسبت به گوشیهای رقیب بسیار بهتر بود. مثلاً تصویر غذا با دوربین وان پلاس 11 اشتهاآورتر و طبیعیتر از عکسهای دوربین آیفون 14 پرو بودند. گاهی اوقات با اینکه برخی از جزئیات ریز تصویر قابل مشاهده نبودند، اما زیبایی رنگها و انعکاس نور با این گوشی بسیار بهتر از دوربین سایر اسمارتفونها بود.
در مجموع میتوان گفت که تصاویر این دوربین به DSLR شباهت دارند، ولی دقیقاً شبیه به تصاویر دوربین DSLR نیستند. در واقع خیلی از گوشیها در زمینه عکاسی توانمندیهای بیشتری دارند؛ چون این دوربین وان پلاس کاملاً محدود است.
کاری که دوربین وان پلاس 11 انجام میدهد، عکاسی جالب و متفاوت است. این گوشی فاقد لنزهای چند کاره است و بیشتر مناسب افرادی خواهد بود که با نامهایی مثل هاسلبلاد و لایکا و لوموگرافی آشنا هستند. افرادی که عکس نمیگیرند، بلکه عکس میسازند! من به شخصه از این سبک عکاسی لذت میبرم و همانطور که پیش از این اشاره کردیم، این سبک عکاسی برای تمام کاربران مناسب نیست.
بررسی قیمت وان پلاس 11
وان پلاس 11 در تاریخ 4 ژانویه (14 دی 1401) رونمایی شد. وان پلاس 11 نشان دهنده برگشت وان پلاس به ریشههای اصلی خودش است، یعنی تلاش برای ارائه رقابتیترین قیمت بین گوشیهای پرچمدار. قیمت وان پلاس 10 پرو 899 دلار بود، اما قیمت وان پلاس 11 در آمریکا 200 دلار کمتر است و تنها یک مدل از این گوشی وجود دارد، یعنی نیازی به ارتقاء به مدل پرو ندارید. قیمت وان پلاس 11 با 128 گیگابایت حافظه داخلی و 8 گیگابایت رم 699 دلار خواهد بود و برای این گوشی با 16 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی، قیمت 799 دلار در نظر گرفته شده است.
وان پلاس 11 به عنوان بهترین گوشی امسال وان پلاس شناخته میشود، اما قیمت این گوشی حتی نسبت به مدل ساده آیفون 14 یا گلکسی S23 کمتر است. نمایشگر این دو رقیب هم نسبت به نمایشگر وان پلاس 11 کوچکتر است و با خرید این گوشی، صفحهنمایش بزرگتر با پیکسلهای بیشتر خواهید داشت.
قیمت وان پلاس 11 در زمان نگارش این مقاله در بازار ایران حدود 49.000.000 تا 52.500.000 تومان است.
بررسی وان پلاس 11 از نظر محصولات رقیب
اگر به دنبال محصولاتی هستید که شبیه به وان پلاس 11 و قابل رقابت با آن باشند، این گزینهها را در نظر بگیرید:
گوگل پیکسل 7: اگر به دنبال خرید یک پرچمدار با قیمتی کمتر از وان پلاس 11 هستید، فقط گوگل پیکسل 7 میتواند رضایت شما را جلب کند. نمایشگر و باتری این گوشی به بزرگی نمایشگر و باتری وان پلاس 11 نیست و برای تقویت قدرت عکاسی این گوشی از هوش مصنوعی استفاده شده است؛ اما باز هم میتوانید با این گوشی تصاویر خیلی خوبی ثبت کنید.
سامسونگ گلکسی S23: سامسونگ Galaxy S23 مجهز به پردازنده سریعتر اسنپدراگون است و امسال شرکت سامسونگ از تکنیکهای جدیدی استفاده کرد تا عکسهای محصولات سری گلکسی بهتر و چشم نوازتر از قبل باشند.
جمعبندی بررسی وان پلاس 11
در این بخش از بررسی وان پلاس 11 میتوان گفت که این گوشی، مناسب افرادی است که بهدنبال یک محصول متفاوت با قابلیتهای منحصربهفرد هستند؛ چون امکانات دوربین، طراحی سختافزار، گزینههای موجود در رابط کاربری و تجربه کلی کار با این گوشی متفاوت با سایر محصولات بازار خواهد بود. همچنین، برای کاربرانی که به عکاسی منظره و پرتره علاقه دارند، وان پلاس 11 گزینه خوبی است چون حسوحال و ظاهر متفاوتی به عکسها میدهد.
قیمت وان پلاس 11 هم نسبت به سایر گوشیهای پرچمدار مناسبتر است؛ البته درصورتی که بهدنبال مقاومت بیشتری در برابر آب هستید یا اگر علاقهای به عکاسی حرفهای و هنری ندارید، بهتر است به دنبال محصولات متفاوتی باشید؛ چون برای عکاسی با این گوشی باید بهترین حالت نور پردازی، بهترین زاویه دید و نقاط کانونی را برای هر عکس پیدا کنید و در مجموع کار با گوشیهای رقیب در این زمینه راحتتر خواهد بود.
ارسال نظر