هر آنچه باید درباره‌ی باتری اپل واچ سری ۸ بدانید

اقتصاد ۱۰۰ -این سوال شاید برای بسیاری از کاربرها به وجود آمده که ظرفیت باتری اپل واچ سری ۸ تا چه اندازه است.

هر آنچه باید درباره‌ی باتری اپل واچ سری ۸ بدانید

به گزارش گروه دانش و فناوری،اپل واچ سری ۸ با یک پشتیبانی قوی، دقت بسیار بالای حسگرهای سلامتی و تناسب اندام، همچنان در یک موضوع به شدت مورد نقد قرار گرفته است. عمر باتری در گجت‌های پوشیدنی شرکت اپل هنوز یک دغدغه‌ی مهم و نگران‌کننده محسوب می‌شود. جدیدترین ساعت هوشمند اپل که در سطح بازار به فروش می‌رسد، قابلیت های جدیدی دارد. برای مثال می‌توان به حسگر دمای جدید این نوع گجت اشاره کرد که حتی در خواب هم می‌تواند دما را شناسایی و رهگیری کند. با این حال، میزان مصرف باتری، مسئله و سوال مهم بسیاری از کاربران قبل از خرید محسوب می‌شود. در این مقاله، هر آنچه که باید درباره‌ی باتری اپل واچ سری ۸ بدانید را مطرح می‌کنیم.

جدا از بهتر شدنِ مولفه‌های مختلف اپل واچ سری ۸، این گجت در بحث باتری همچنان پیشرفت قابل ملاحظه‌ای نداشته است. البته، شرکت اپل توانسته یک حالت کم مصرف (Low Power Mode) را معرفی کند تا مدت زمان بیشتری را کاربر بتواند با این ساعت هوشمند کار کند.

بر اساس ادعای شرکت اپل، اپل واچ سری ۸ می‌تواند تا ۱۸ ساعت در حالت باتری کار کند. اپل این ویژگی را به عنوان «یک روز کامل» در تبلیغات معرفی کرده است اما یک روز کامل معادل ۲۴ ساعت است، نه ۱۸ ساعت! با این حال، در جریان بررسی‌هایی که روی این ساعت هوشمند انجام شده، این دستگاه به راحتی تا ۲۴ ساعت هم در حالت باتری جوابگوی نیاز کاربران خواهد بود. در این وضعیت، GPS و رهگیری وضعیت خواب فعال است.

از طرفی دیگر، مشخصات فنی اپل واچ سری ۸ مشابه با سری ۷ است؛ این مورد یعنی مدیران اپل تلاش خاصی نکرده‌اند تا نسل جدیدی در حوزه‌ی ساعت‌های هوشمندِ شرکت خود عرضه کند. عمر باتری همچنین به طرز زیادی وابسته به میزان مصرف از سمت کاربر است. به همین دلیل،‌ اگر کاربر به طرز زیاد با اپل واچ کار کند، بدیهی است که باتری‌ این دستگاه زودتر خالی می‌شود. باتریِ سری ۸ می‌تواند ۱۱ ساعت پخش موسیقی یا رهگیری فعالیت‌های داخل محیط بسته را پشتیبانی کند. با این حال، رهگیری فعالیت‌های محیط باز با GPS موجب می‌شود تا اپل واچ سری ۸ تنها هفت ساعت در حالت باتری دوام بیاورد. اگر شما یک دستگاه مدل LTE در اختیار دارد، باتری ساعت می‌تواند تا یک ساعت و سی دقیقه مکالمه را به طور مداوم پشتیبانی کند.

همان‌طور که به این نکته اشاره کرده‌ایم، اپل حالت کم مصرف را به‌واسطه‌ی عرضه‌ی اپل واچ سری جدید معرفی کرده است. این حالت به کاربران کمک می‌کند تا بین شارژها، زمان کافی در اختیار داشته باشند. این قابلیت، بخشی از آپدیت نرم‌افزاری OS 9 مخصوص ساعت‌ها بوده و در دستگاه‌های قدیمی‌تر هم به خوبی کار می‌کند. بنابراین، هر ساعت هوشمندی از سری ۴ یا جدیدتر هم می‌تواند از این حالت کم مصرف بهره ببرد.

 

اپل واچ سری ۸

با فعال‌سازی حالت کم مصرف در اپل واچ سری ۸، نمایش همیشگیِ صفحه غیرفعال می‌شود. همچنین علامت هشدار مربوط به نرخِ ریتمِ بی‌قاعده‌ی قلب، نرخ کم/زیاد تپش قلب، اعلان هشدار برای شروع فعالیت‌ها و همچنین معیارهای پس‌زمینه برای میزانِ تپش قلب و اکسیژن خون هم متوقف می‌شود. استفاده از دستگاه‌تان در این حالت می‌تواند موجب اثرگذاری روی تماس‌های خارجی و سیری (Siri) شود. اگر آیفونِ جفت‌شده‌ی شما خارج از محدوده‌ باشد، ارتباطات سیم‌کارت و وای-فای به همراه تماس‌های ورودی و نوتیفیکیشن‌ها هم غیرفعال می‌شد. در نهایت، حالت کم مصرف می‌تواند به‌روز رسانی‌ها را نظیر آب و هوا کاهش دهد تا انرژی کمتری از باتری مصرف شود.

زمانی که میزان سطح باتری به زیر ۱۰ درصد می‌رسد، به منظور ذخیره‌ی باتری، اپل واچ به طور خودکار به شما اطلاع می‌دهد که بهتر است حالت کم مصرف را فعال کنید. زمانی‌که گجت حداقل تا ۸۰ درصد شارژ شد، این حالت غیرفعال خواهد شد. ما بر اساس بررسی‌هایی که انجام داده‌ایم، متوجه شدیم که با فعال‌سازی حالت کم مصرف، می‌توان عمر باتری را تا ۳۶ ساعت بیشتر کرد. اگر تصور می‌کنید که اپل واچ شما خیلی سریع باتری‌اش خالی می‌شود، شاید این گجت عیب و ایراد اساسی پیدا کرده است. پیشنهاد می‌شود بسته‌های به‌روز رسانی نرم‌افزاری اپل واچ را بررسی کرده یا تلاش کنید ساعت هوشمند خود را مجدد جفت کنید.

اگر تصمیم گرفته‌اید بهترین میزان ساعت را تجربه کنید، اپل واچ آلترا (Apple Watch Ultra) به کار شما می‌آید. با اپل واچ آلترا  می‌توان تا ۴۰ ساعت در حالت باتری با گجت مشغول به کار شد. این میزان ساعت برای زمانی مفید است که برای یک مدت زمان طولانی قصد دارید به فعالیت بپردازید. طی بررسی‌های انجام شده، یک ساعت فعالیت با GPS می‌تواند تقریبا ۵ درصد از میزان باتری را در اپل واچ آلترا مصرف کند.

اپل به جای تمرکز روی عمر بیشتر باتری، روی بهبود زمان شارژ در دو نسل اخیر اپل واچ متمرکز شده است. اپل واچ سری ۸ و سری ۷ هر دو قابلیت شارژ سریع دارند. دستگاه‌ها می‌توانند در مدت زمان تقریبی ۴۵ دقیقه، صفر تا هشتاد درصد باتری را شارژ‌کنند. اپل واچ آلترا همچنین از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی می‌کند، هر چند در تست ما مشخص شده که این ساعت با داشتن باتری بزرگتر، در عرض ۳۰ دقیقه می‌تواند ۰ تا ۸۰ درصد میزان باتری را شارژ کند.

اپل واچ سری ۸ در برابر سایر ساعت‌های هوشمند موجود در سطح بازار حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. اگر از سیستم عامل پایدارِ این نوع ساعت فاکتور گرفته شود، ساعت‌های هوشمند Galaxy Watch 4 و Galaxy Watch 5 رقیب‌های جدی در برابر اپل واچ سری ۸ به شمار می‌روند. ساعت هوشمند گلکسی واچ ۵ Pro دارای یک باتری ۵۹۰ میلی‌آمپر است که تا دو روزِ کامل، جوابگوی نیاز کاربران است.

ساعت هوشمند گوگل پیکسل هم می‌توانسته رقیب مهمی در برابر اپل واچ سری ۸ باشد، اما باتری نا امیدکننده‌ی گجت، مایه‌ی تاسف است. در بررسی‌های ما، این ساعت هوشمند صرفا ۱ روز دوام می‌آورد. با این‌که شرکت سازنده‌ی گجت با کمپانی Fitbit (شرکتی که باتری‌های خوبی را ارائه می‌کند) در ارتباط است، ضعفِ باتری برای ساعت گوگل پیکسل فاجعه‌آمیز یک نقطه ضعف نابخشودنی تلقی می‌شود. دستگاه Fitbit Versa 3 می‌تواند ۳ و نیم روز را از لحاظ شارژ دوام بیاورد. البته، این گجت از لحاظ کارکرد در برابر سایر ساعت‌های هوشمند ضعیف‌تر است.

بدیهی است که نه آخرین مدل گلکسی واچ و نه پیکسل واچ با سیستم عامل iOS سازگار نیست. برای افرادی که به دنبال یک ساعت هوشمندِ شبیه به اپل هستند، شاید مدل Garmin بتواند از دید این دسته از افراد جالب باشد. ساعت Garmin Venu 2 Plus، بالاترین مدل ساعت هوشمند این شرکت با یک مرتبه شارژ، تا پنج روز باتری نگه می‌دارد. ساعت Venu 2 استاندارد حتی مدت زمان بیشتری باتری نگه می‌دارد اما چند قابلیت کلیدی مهم را ندارد. در انتها باید به این نکته اشاره کرد که ساعت‌های هوشمند هیبریدی نظیر Fossil’s Gen 6 Hybrid باتری قوی‌تری دارند.

با تمامی این تفاسیر، با وجود این‌که اپل واچ سری ۸ از لحاظ باتری موفق نشده انقلابی در صنعت به پا کند، همچنان بهترین گزینه برای خریدِ عاشقان محصولات اپل تلقی می‌شود. با این حال، ورزشکاران حرفه‌ای شاید در هنگام تمرین‌های روزمره‌ی خود با معضل باتری دست و پنجه نرم کنند. در این وضعیت، استفاده از حالت کم مصرف شاید بتواند این معضل را تا زمان عرضه‌ی یک ساعت هوشمند جدیدتر حل کند.

انتهای پیام

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.



وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما