خیار با پوست کشنده سرطان است یا بدون پوست؟
اقتصاد ۱۰۰ - تحقیقات نشان داده است که خوردن خیار ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان و حتی توقف رشد سلول های سرطانی کمک کند.
به گزارش گروه دانش و فناوری، به گفته محققان خیار به دلیل محتوای بالای کوکوربیتاسین B {CuB} ممکن است به مبارزه با سرطان کمک کند.
کوکوربیتاسین B یک ترکیب گیاهی طبیعی است که روی سلولهای سرطانی اثر میگذارد.
همچنین طبق سایر تحقیقات درباره CuB معلوم شده است که خیار میتواند به مبارزه با سرطان کبد، سینه، ریه و پروستات کمک کند.
این ماده حتی قادر به توقف رشد سرطان و تخریب سلولهای سرطانی است.
نکته مهم اینکه علاوه بر پالپ، خوردن پوست خیار نیز توصیه شده است چراکه پوست خیار منبع بهتری از کورکوربیتاسین CuB نسبت به پالپ{مغز} آن است.
منبع: msn
انتهای پیام
ارسال نظر