ممنوع شدن اسکوترهای اجارهای در پاریس
اقتصاد ۱۰۰ - علی رغم مشارکت پایین در تعداد آراء، بیش از ۸۹ درصد از رای دهندگان پاریسی به ممنوع شدن اسکوترهای اجارهای رای دادند.

به گزارش گروه دانش و فناوری، بدین ترتیب پاریس بعد از بارسلون دومین پایتخت اروپایی است که اسکوترهای اجارهای را ممنوع میکند.
گفتنی است این رای هیچ تاثیری روی داشتن دوچرخه الکتریکی شخصی یا اسکوتر شخصی نمیگذارد و فقط روی ممنوعیت اجاره اسکوتر برقی در سطح شهر تاکید دارد.
این ضربهای بزرگ از سوی ساکنان پاریس به شرکتهای اجارهای آنلاین اسکوتر مانند Tier، Limeو Dott است که به گفته منتقدین شهر را از ریخت و قیافه انداختهاند.
گفتنی است در سال ۲۰۱۸ کسب و کار اسکوتر برقی اجارهای در پاریس به صورت نامرتب و بدون برنامه ریزی دقیق رونق یافت و مدیران شهری قوانین سختگیرانهای علیه آن وضع کرده و تعداد شرکتهای اجارهای از ۲۰ به ۳ کاهش یافت.
اما موجی از تصادفات منجر به فوت در سال ۲۰۲۱ رخ داد و باعث شد تا ممنوعیت سرعت ۱۰ کیلومتر برای اسکوترها وضع شود.
همچنین جریمه سنگینی برای دارندگان اسکوتر برقی بدون پارکینگ که در خیابان آنها را رها کرده و شکل و شمایل شهر را از بین برده بودند، وضع شد.
بدین ترتیب جریمه برای عدم استفاده از پارکینگ اختصاصی برای دارنده اسکوتر برقی اعمال شد اما همچنان ساکنان از عملکرد خطرناک این اسکوترها در پیادهروهای شهر شکایت داشتند.
در این رای گیری تنها ۸ درصد از ساکنان شهر رای دادند اما هیدالگو شهردار پاریس اعلام کرد به رای مردم احترام خواهد گذاشت.
اگنس پویریر روزنامهنگار، در توئیتی از جمعیت پنجاه سالهها و نیز والدین کودک به دست، در صف رای گیری علیه اسکوتر برقی خبر داد و گفت شهر پاریس درمانده از ارائه راه حل، اسکوترهای اجارهای را بدون آلترناتیو مناسب، ممنوع کرد.
این در حالی است که هیدالگو شهردار پیش تر ابتکاراتی برای کاهش آلودگی پاریس ارائه کرده بود.
وی به عنوان بخشی از تعهد به حذف کربن تا سال ۲۰۵۰، متعهد شده است تا سال ۲۰۳۰ خودروهای ICE (موتور درون سوز) را کنار گذاشته و۱۷۰ هزار درخت بکارد، شارژرهای الکتریکی برای خودروهای برقی نصب کند و تحرک از طریق وسایل الکتریکی، از جمله دوچرخههای برقی را ترویج کند.
اما رای گیری اخیر علیه سیاستهای وی است.
منبع: انگجت
انتهای پیام