نتایج یک تحقیق ترسناک و تکان‌دهنده؛ ۸۹ درصد مردم بدون گوشی بیقرار می‌شوند

اقتصاد ۱۰۰ - نتایج یک نظرسنجی عمومی در چین نشان می‌دهد که ۸۹ درصد مردم بدون گوشی خود احساس بیقرار بودن دارند و نمی‌توانند از پس انجام کارها برآیند!

نتایج یک تحقیق ترسناک و تکان‌دهنده؛ ۸۹ درصد مردم بدون گوشی بیقرار می‌شوند

به گزارش گروه دانش و فناوری به نقل از گجت نیوز، طی سالیان اخیر، مسئله اعتیاد به گوشی‌های موبایل یکی از برجسته‌ترین مباحث مطرح شده در جوامع مختلف بوده است. اما همیشه به‌خاطر اهمیت گوشی‌های موبایل، همیشه موضوع اعتیاد به آن کم‌رنگ شده است. از زمان ظهور اینترنت موبایل، گوشی‌ها به بخش مهمی از زندگی ما تبدیل شده‌اند. بسیاری از افراد اکنون گوشی هوشمند خود را به‌عنوان یک «وسیله شخصی» همیشه در کنار خود دارند. در نظرسنجی جدیدی که توسط مرکز نظرسنجی اجتماعی جوانان چین انجام شده، بسیاری از افراد گفته‌اند که هیچ کنترلی روی استفاده از گوشی خود ندارند. در این نظرسنجی همچنین آمده است که ۸۹ درصد مردم بدون گوشی خود احساس بیقراری می‌کنند.

این افراد می‌گویند که اگر موبایل در حوالی آن‌ها نباشد، احساس ناخوشایندی دارند؛ چرا که شدیداً به آن وابسته هستند. علاوه بر این، ۶۴/۹ درصد این افراد هم می‌گویند که فعالیت کمتری دارند و نمی‌توانند روی مسائل متمرکز شوند. بر اساس نتایج به‌دست آمده در این نظرسنجی، بیشترین میزان استفاده از تلفن همراه در بین متولدین سال ۱۹۹۰ به بعد بوده است. در مجموع ۸۹.۲ درصد افراد شرکت‌کننده در این نظرسنجی گفته‌اند که اگر گوشی از آن‌ها دور باشد، احساس نگرانی به آن‌ها دست می‌دهد. این آمار  تکان دهنده و ترسناکی است!

اگر بدون گوشی خود بیقرار می‌شوید، آن را جدی بگیرید‍!

یکی از مدیران این مرکز نظرسنجی چینی معتقد است که در ابتدا افراد برای کاهش تنش‌ها و لذت بردن از گوشی همراه خود استفاده می‌کردند. اما میزان استفاده از گوشی رشد بسیار چشمگیری پیدا کرده و حالا به موضوع نگران‌کننده‌ای تبدیل شده است.

بیقرار شدن بدون گوشی

احساس بیقرار شدن بدون گوشی در بین جوانان

او می‌گوید که اعتیاد به تلفن‌های همراه می‌تواند باعث بروز مشکلات روحی و روانی در افراد شود. یکی از عمده‌ترین این مشکلات می‌تواند حواس‌پرتی باشد. اتکای بیش از حد به گوشی‌های هوشمند می‌تواند باعث مضطرب شدن کاربران شده و انجام کلیه امور از جمله کار، تحصیل یا حتی زندگی عادی آن‌ها را هم مختل کند.

دومین مشکلی که اعتیاد به گوشی هوشمند به‌همراه دارد، اعتماد به‌نفس پایین است. توانمندی فرد در یادگیری و کار با اعتیاد به گوشی‌ها کاهش پیدا می‌کند. در واقع سطح استرس فرد افزایش پیدا می‌کند که به آن اجازه نخواهد داد به‌درستی کاری را انجام دهد و در نتیجه عزت نفس او پایین خواهد آمد.

سومین مشکل، علائم فیزیولوژیکی و روانی خاص است. استفاده طولانی مدت از گوشی‌ها باعث اشغال شدن زمان زیادی از روز می‌شود و در نتیجه شما را برای ورزش کردن و انجام فعالیت‌های فیزیکی تنبل می‌کند. این کم تحرکی هم می‌تواند هم روی سلامت جسم و هم روح شما تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.



وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما