فرمول کاهش پروستات از نگاه ۳ متخصص را یاد بگیرید
اقتصاد ۱۰۰ - انتشارات دانشگاه هاروارد در پاسخ به این سوال که چه خوراکیهایی به کاهش پروستات کمک میکند، نظر ۳ متخصص را منتشر کرد.
به گزارش گروه دانش و فناوری به نقل از msn، اگرچه برخی از خوراکیها با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط هستند، اما متخصصان و محققان مردم را به تمرکز روی یک الگوی تغذیه سالم دعوت میکنند.
در این زمینه خوردن حداقل ۵ وعده میوه و سبزی در روز ایده آل بوده و خوردن غلات کامل و پرهیز از گوشت قرمز و فرآوری شده و انتخاب چربی سالم مانند روغن زیتون، آجیل و آووکادو توصیه شده است.
اما دکتر الکس توماس با ۴۰ سال تجربه سبزیجات چلیپایی مانند گل کلم، کلم پیچ، کلم؛ انواع توت، ماهی، گوجه فرنگی پخته شده را توصیه میکند.
دکتر موهان آبراهام با ۴۰ سال تجربه یک رژیم غذایی متعادل شامل غذاهای غنی از ویتامین D، روی و اسیدهای چرب امگا 3 را توصیه میکند.
و دکتر فهد سیفی با یک و نیم سال تجربه ماهی قزل آلا را توصیه میکند.
به گفته وی ماهی سالمون سرشار از چربیهای سالم و اسیدهای چرب امگا 3 است که به پیشگیری و کاهش التهاب در بدن کمک میکند. سایر ماهیهای آب سرد مانند ساردین و قزل آلا نیز سرشار از این نوع چربیها هستند. همچنین گوجه فرنگی مملو از لیکوپن است، آنتی اکسیدانی که ممکن است برای سلولهای غده پروستات مفید باشد.
انتهای پیام
ارسال نظر