کلاس‌های درس در امارات با معلم‌های هوش مصنوعی GPT

اقتصاد ۱۰۰ - امارات با پذیرش فناوری‌های نوین قصد دارد ربات‌های معلمی را که مبتنی بر مدل زبانی GPT آموزش داده می‌شوند، به کلاس‌های درس بیاورد.

کلاس‌های درس در امارات با معلم‌های هوش مصنوعی GPT

به گزارش گروه دانش و فناوری و به نقل از دیجیاتو، به‌نظر می‌رسد که نگرانی بسیاری از مردم درباره هوش مصنوعی چندان هم دور از ذهن نبوده است. وزارت آموزش امارات متحده عربی اعلام کرده است که معلم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی به‌زودی به کلاس‌های درس این کشور وارد خواهند شد.

«احمد الفلاسی»، وزیر آموزش و پروش امارات، در «اجلاس آموزش الف» در موزه آینده دبی اعلام کرد که این وزارتخانه متعهد به حرکت به‌سمت فناوری‌های نوین است و تلاش خواهد کرد تا مربیانی را براساس فناوری GPT آموزش دهد و وارد کلاس‌های درس کند. به باور او، این تغییر می‌تواند نظام تحصیلی امارات را ارتقا دهد. بااین‌حال، الفلاسی تأکید کرده است که معلمان همچنان به‌عنوان بخش جدایی‌ناپذیر آموزش باقی خواهند ماند:

«ما در وزارت آموزش و پرورش متعهد به پذیرش فناوری‌های پیشرو هستیم و با شرکای خود برای توسعه معلم‌های هوش مصنوعی مبتنی بر GPT و تکامل فناوری آموزشی برای ارتقای سیستم آموزشی در امارات همکاری می‌کنیم.»

الفلاسی می‌گوید: «با افزایش شتاب پیشرفت در حوزه علم و فناوری‌های آموزشی در سراسر جهان، روش‌های سنتی تدریس تغییر پیدا کرده‌اند و ابزارهای نوین از طریق شیوه‌های تعاملی به این فضا تحول بخشیده‌اند.» وزیر آموزش امارات می‌گوید آن‌ها می‌خواهند از فناوری‌های هوش مصنوعی برای بهبود کیفیت آموزش و یادگیری استفاده کنند و هدفشان کنارگذاشتن معلمان نیست.

وزیر آموزش امارات

امارات به استقبال فناوری هوش مصنوعی می‌رود

در شرایطی که برخی معلمان و مراکز آموزشی (ازجمله در نیویورک آمریکا) استفاده از هوش مصنوعی زایا در کلاس‌های درس را ممنوع کرده‌اند، امارات تصمیم به پذیرش این فناوری گرفته است. الفلاسی می‌گوید: «این فناوری باعث می‌شود معلمان، دانشگاهیان و مدرسان در سراسر دنیا نه‌فقط شیوه آموزش، بلکه شیوه‌های ارزیابی خود را دوباره بررسی کنند.»

امارات قرار است سیاست‌های جدیدی را تدوین کند تا معلمان و دانشگاهیان بدانند که چطور می‌توانند بهترین استفاده را از مدل‌های زبانی بزرگ داشته باشند. این کشور اولین‌بار در زمان همه‌گیری کرونا متوجه پتانسیل‌های فناوری در بخش آموزش شد.

الفلاسی می‌گوید: «همه ما تجربه دوره کرونا را داریم و متوجه شده‌ایم که فناوری در حوزه آموزش چقدر مهم است. منتها به‌جای اینکه به فناوری به‌عنوان ابزاری برای غلبه بر بحران نگاه کنیم، باید آن را به‌عنوان ابزاری برای کمک به تحول شیوه‌های آموزش در نظر بگیریم.»

انتهای پیام
منبع : دیجیاتو
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.



وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما