آیا گوشی شما واقعا به محافظ صفحه نمایش نیاز دارد

اقتصاد ۱۰۰ -گوشی‌های هوشمند بسیار گران هستند و به همین خاطر مطمئنا دوست ندارید که بعد از هزینه کردن مبلغ هنگفت، با نمایشگر دارای خط و خش‌های فراوان روبرو شوید.

آیا گوشی شما واقعا به محافظ صفحه نمایش نیاز دارد

به گزارش گروه دانش و فناوری و به نقل ازدیجی کالامگ ،در نتیجه بسیاری از کاربران در کنار خرید گوشی جدید، یک گلس محافظ هم برای نمایشگر گوشی موردنظر خریداری می‌کنند. اما آیا نمایشگرهای گوشی‌های جدید با وجود پیشرفت‌های صورت گرفته همچنان به گلس محافظ نیاز دارند؟

روزی روزگاری استفاده از گلس محافظ برای نمایشگر گوشی‌های هوشمند یک اقدام ضروری محسوب می‌شد. با این حال طی سال‌های اخیر مواد استفاده شده برای نمایشگر این گوشی‌ها با تغییرات زیادی روبرو شده است. اگرچه مطمئنا کار از محکم‌کاری عیب نمی‌کند، اما برای بسیاری از گوشی‌ها استفاده از گلس محافظ دیگر ضروری نیست. در ادامه به این موضوع می‌پردازیم.

 

گلس محافظ

همانطور که احتمالا می‌دانید، محافظ نمایشگر یک ورق پلاستیکی یا شیشه‌ی بسیار نازک است بر روی صفحه نمایش قرار می‌گیرد. شرکت‌های مختلف برای هرکدام از گوشی‌ها، محافظ‌های نمایشگر مختلفی تولید می‌کنند که به طور دقیق برای شکل و شمایل و ویژگی‌های نمایشگر موردنظر آماده شده‌اند. برای قرار دادن محافظ موردنظر بر روی نمایشگر، ابتدا باید صفحه نمایش موردنظر را به طور کامل تمیز کنید و سپس با اسپری مقدار اندکی آب بر روی آن بپاشید. بعد از قرار گرفتن محافظ، با ابزارهای تیغه‌ای شکل می‌توانید قطرات آب و حباب‌های شکل گرفته را به بیرون از چارچوب نمایشگر هدایت کنید.

روی هم رفته کاربران با بهره‌گیری از گلس محافظ نمایشگر خیال خود را بابت ایجاد خط و خش در نمایشگر راحت می‌کنند و هر وقت هم تعداد خط و خش‌های محافظ نمایشگر از یک حدی بیشتر شد، به راحتی می‌توانند از یک گلس محافظ جدید استفاده کنند. با این حال طی سال‌های اخیر به لطف فعالیت‌های برخی شرکت‌ها، استفاده از چنین چیزی دیگر مانند گذشته ضروری نیست.

 

گلس محافظ

بیشتر گوشی‌های اندرویدی برای نمایشگر خود از شیشه‌ی محافظ گوریلا گلس استفاده می‌کنند. به زبان ساده این یک شیشه‌ی نازک بسیار مقاوم است که در برابر خط و خش و ضربات مقاومت بالایی دارد. شرکت سازنده‌ی گوریلا گلس معمولا هر ساله مدل جدید آن را عرضه می‌کند که نسبت به نسل قبلی مقاومت بیشتری ارائه می‌دهد. گوریلا گلس ویکتوس پلاس جدیدترین مدل این شیشه‌ی محافظ محسوب می‌شود که تعدادی از گوشی‌های پرچم‌دار همراه با آن راهی بازار شده‌اند.

برخی از مدل‌های گوریلا گلس در برابر خراش مقاومت بیشتری نسبت به ضربات دارند. از طرف دیگر برخی از این مدل‌ها اگرچه در برابر خط و خش مقاومت بسیار بالایی از آن خود نشان می‌دهند، اما در عوض راحت‌تر شکسته می‌شوند. این شرکت همواره تلاش کرده بین این دو مشخصه تعادل ایجاد کند ولی معمولا شیشه‌های محافظ موردنظر در یک زمینه بهتر از دیگری عمل می‌کنند.

طبق اعلام شرکت کورنینگ که سازنده‌ی این شیشه‌های محافظ محسوب می‌شود، برای بررسی مقاومت گوریلا گلس ویکتوس، گوشی‌های مبتنی بر این محافظ شیشه‌ای را از ارتقاع تقریبا ۲ متری به سطوح سخت و ناهموار انداخته‌اند. روی هم رفته کورنینگ مهم‌ترین سازنده‌ی شیشه‌های محافظ محسوب می‌شود و بسیاری از کاربران از کیفیت شیشه‌های گوریلا گلس رضایت دارند.

 

گلس محافظ

اپل از جمله شرکت‌هایی است که می‌خواهد در زمینه‌های مختلف خاص بودن خود را حفظ کند. به همین خاطر این شرکت برای گوشی‌های خود از محافظ شیشه‌ای گوریلا گلس استفاده نمی‌کند. در عوض این شرکت همراه با سری آیفون ۱۲ از محافظ جدید موسوم به سرامیک شیلد رونمایی کرد که البته مانند گوریلا گلس توسط کورنینگ تولید می‌شود.

شیشه‌های محافظ سرامیک شیلد همانطور که از نامشان پیداست از سرامیک بهره می‌برند. این شیشه‌های مقاوم از نانوکریستال‌های سرامیکی تشکیل شده‌اند که کوچک‌تر طول موج نور هستند و به همین خاطر مانند شیشه‌های معمولی شفاف به نظر می‌رسند. در نتیجه شیشه‌های موردنظر در برابر ضربات و خط و خش مقاومت زیادی از خود نشان می‌دهند.

متاسفانه اپل جزئیات فنی زیادی را در مورد این شیشه‌ها اعلام نکرده و فقط گفته که نسبت به مدل‌های قدیمی‌تر از آیفون ۱۲، حدود ۴ برابر مقاومت بیشتری ارائه می‌کنند. عملا امکان مقایسه‌ی مستقیم این شیشه‌های محافظ با شیشه‌های گوریلا گلس وجود ندارد اما در هر صورت هر دوی آن‌ها توسط یک شرکت تولید می‌شوند و مطمئنا دوام نمایشگرها را تا حد زیادی افزایش می‌دهند.

مهم‌ترین عیب محافظ‌های نمایشگر این است که حس و حال استفاده از نمایشگر را تغییر می‌دهند. البته کاملا واضح است که محافظ‌های پلاستیکی جذابیت شیشه را ندارند و به همین خاطر معمولا کاربران برای نمایشگر گوشی خود از گلس محافظ استفاده می‌کنند.

قرار دادن یک ورقه‌ی پلاستیکی یا شیشه‌ی نازک بر روی نمایشگر ممکن است تا حد اندکی ظاهر صفحه‌نمایش را تغییر دهد و این موضوع به خصوص در زمانی که محافظ نمایشگر با تغییر رنگ روبرو می‌شود، بیشتر احساس خواهد شد. در ضمن از آن‌جایی که این شیشه‌های محافظ در حد گوریلا گلس و سرامیک شیلد مقاوم نیستند، خیلی راحت خراش برمی‌دارند.

همچنین باید خاطرنشان کنیم اگر محافظ نمایشگر را به خوبی بر روی آن قرار ندهید، زیر آن با حباب‌های زیادی روبرو می‌شوید و در نتیجه احتمالا مجبور می‌شوید یک محافظ جدید را برای گوشی خود خریداری کنید.

گلس‌ محافظ‌

برخی مواد می‌توانند روی هرگونه نمایشگر را خراش دهند. به عنوان مثال می‌توانیم به شن و ماسه اشاره کنیم که دشمن نمایشگر گوشی هستند. به همین خاطر اگر مرتبا در سواحل به سر می‌برید و در جیبتان همواره شن و ماسه دیده می‌شود، استفاده از گلس محافظ کار عاقلانه‌ای است. از طرف دیگر سنگ‌های سخت و برخی چیزها مانند الماس هم می‌توانند گوریلا گلس و سرامیک شیلد را خراش دهند.

برخی فروشندگان گلس‌های محافظ هنگام فروختن آن‌ها به ویژگی‌هایی مانند جلوگیری از ثبت جای انگشت اشاره می‌کنند. اما باید خاطرنشان کنیم بسیاری از گوشی‌های جدید به لطف استفاده از مواد جدید می‌توانند روغن موجود در دست را کنار بزنند و به همین دلیل جای اثر انگشت هم تا حد زیادی کاهش می‌یابد. حتی اگر هم تعداد اثر انگشت بر روی نمایشگر تا حد زیادی افزایش یافته، به راحتی می‌توانید آن را تمیز کنید. البته برای این کار استفاده از پارچه‌ی میکروفایبر توصیه می‌شود.

در نهایت باید بگوییم که دیگر مانند گذشته استفاده از محافظ نمایشگر اصلا ضروری نیست و حتی اگر در جیب شما گوشی و کلید کنار یکدیگر قرار داشته باشد، هیچ خط و خشی روی نمایشگر به وجود نمی‌آید.

انتهای پیام

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.



وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما