نیروی هوایی آمریکا ایده حمل بار با هواپیماهای خودران را بررسی میکند
اقتصاد ۱۰۰ - نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا با هدف ورود به عصر جدید پروازهای خودران، با شرکت Reliable Robotics قرارداد بسته است تا جتهای چندموتوره را به هواپیماهای رباتیکی تبدیل کند که بتوانند تمام مراحل پرواز و فرود را بهصورت خودران انجام دهند.
به گزارش گروه دانش و فناوری به نقل از دیجیاتو، نیروی هوایی آمریکا از شرکت Reliable Robotics خواسته است تا درباره خودران سازی هواپیماهای باربری را تحقیق کند. این ایده اگرچه جدید نیست، اما سعی دارد استفاده از این فناوری را برای حملونقل محمولههای نظامی ممکن کند و از این حیث با پیچیدگیهای بیشتری روبهرو خواهد بود.
اگر این ایده جواب بدهد، نیروی هوایی میتواند عملیاتهای ارسال بار را بدون نیاز به آموزش خلبانان و خدمه آنها انجام دهد. بهعلاوه، استفاده از هوش مصنوعی میتواند سطح جدیدی از ایمنی را برای این عملیاتها به ارمغان بیاورد. برای مثال، این سیستمها میتوانند در حین بروز مشکلات مختلف، بهسرعت مسیرهای جایگزین را پیدا کنند، در حالی که خلبانها کار بسیار سختتری در محاسبه مسیرها دارند.
هواپیماهای خودران تمام مراحل پرواز را خودشان انجام میدهند
هدف این قرارداد جدید تولید سیستمهای پروازی خودران است که بتوانند تمام جنبههای پرواز، از مرحله تاکسی تا تیکآف و فرود، را خودشان انجام دهند. در این سیستمها فقط از انسان برای نظارت از راه دور بر سیستمها استفاده میشود.
سیستمهای هوش مصنوعی میتوانند مسیریابی و کنترل پروازها را بهخصوص در شرایط محیطی گوناگون دقیقتر و راحتتر کنند. دکتر «دیوید اوبرایان»، معاون ارشد راهکارهای دولتی Reliable Robotics میگوید: «ما نیروی هوایی را بهعنوان یکی از همکاران اصلی خود میشناسیم. هدف ما فراهمسازی توانمندیهای خلبانیِ از راه دور برای گستره وسیعی از هواپیماهاست. این قرارداد ما را بر خودران سازی هواپیماهای چندموتوره بزرگ که گامی مهم در مسیر نقشه راهمان است، متمرکزتر میکند.»
اگرچه با شنیدن نام نیروی هوایی معمولاً به یاد هواپیماهای جنگی میافتیم، ولی هواپیماهای باربری هم بخش مهمی از ناوگان نیروی هوایی را تشکیل میدهند و در تأمین نیاز سربازان میدانی نقش مهمی دارند.
ارسال نظر