نگاهی به مهارتهای ربات اطلس بوستون داینامیکس
اقتصاد ۱۰۰ - آیا رباتهای دارای دوپا و دو دست آماده کار در کنار انسان هستند؟ نه به طور کامل، اما همانطور که آخرین ویدئوهای بوستون داینامیکس نشان میدهد، ما در حال نزدیکتر شدن به این فرایند هستیم.
به گزارش گروه دانش و فناوری به نقل از ایسنا، بوستون داینامیکس همچنان ما را با پیشرفت ربات انساننمای اطلس شگفت زده میکند. در یک ویدئوی جدید شرکت بوستون داینامیکس نمونه اولیه ربات «اطلس» خود را نشان داده است که تختهها و کیسههای ابزار را در یک مکان ساختوساز ساختگی با مهارت جابجا و پرتاب میکند. این ویدئو مهارت این ربات در کارهای ساختمانی را نشان میدهد.
رباتهای شرکت بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) که حالا چندی است تحت مالکیت شرکت هیوندای درآمدهاند، اکنون میتوانند بهتر از خیلی از انسانها برخی کارها را انجام دهند. رباتهایی مثل اطلس درحالحاضر در هیچ جای جهان مورداستفاده قرار نمیگیرند، زیرا قیمت بالایی دارند و استفاده از آنها نسبت به نیروی کار انسانی مقرونبهصرفه نیست. اما این شرایط با بهبود فناوری میتواند تغییر کند.
این ربات ۱.۵ متری (۵ فوتی) ۸۹ کیلوگرم (۱۹۶ پوندی) است و دارای ۲۸ مفصل فعال هیدرولیکی، سرعت چشمگیر و تعادل خاصی است. ویدئوی اخیر یک گام باورنکردنی دیگر برای تیم اطلس است، مهندسان دائماً مجبورند تفاوتهای ظریف حرکت انسان را تجزیه و تحلیل کنند تا بهطور مصنوعی انواع حرکاتی را که همه ما انجام میدهیم، تکرار و تقلید کنند.
اطلس، دنیا را از طریق دوربینهای موجود در سر خود میبیند، از جمله یک دوربین رنگی و یک دوربین مدت پرواز که از آن برای ساختن یک نقشه سه بعدی از محیط خود استفاده میکند و در این آزمایش، این سیستم بصری باید بیشتر کار کند، زیرا در حالی که تیم اطلاعات خاصی را در ربات برنامهریزی کرده است (مانند این که باید شکافی را با یک تخته پر کند یا چند پله را طی کند) ربات هنوز باید مکانها، شکلها و جهت گیری آن اشیاء را به طور مستقل تشخیص دهد.
انتهای پیام
ارسال نظر