ساخت دستگاه اکسیژنساز با قابلیت تشخیص بیماری و تامین هوای سالم برای بیماران
اقتصاد ۱۰۰ - یکی از شرکتهای فناور مستقر در مرکز رشد و فناوری دانشگاه شهید رجایی کاشان با استفاده از ذرات نانو به ساخت دستگاه اکسیژنسازی نائل شده که علاوه بر تولید اکسیژن مورد نیاز بیمار قادر به تشخیص هوای سالم از ناپاک، تشخیص برخی بیماریهای ریوی و دریافت دستورالعمل از پزشک و انتقال به کادر درمان است.
به گزارش گروه دانش و فناوری و به نقل از ایسنا، محصول فناورانه این شرکت را دستگاه اکسیژنساز دانست و گفت: این دستگاه یک ابزار کمکی جایگزین برای سیستمهای قدیمی کپسول تامینکننده اکسیژن است که برای دامنه متنوعی از کاربران قابل استفاده است.
وی وظیفه اصلی این دستگاه را تولید اکسیژن تغلیظ شده دانست و افزود: میزان هوایی که در طول شبانهروز تنفس میکنیم، دارای ۷۸ درصد نیتروژن، ۲۱ درصد اکسیژن و یک درصد گازهای طبیعی دیگر است و با این دستگاه اکسیژن تغلیظ شده را تامین خواهد شد.
صابری با تاکید بر اینکه تولید دستگاه اکسیژنساز بر اساس اصول استاندارد سازمان بهداشت جهانی و نیاز جامعه به درمان بیماران مبتلا به بیماریهای تنفسی انجام شده است، یادآور شد: این دستگاه دارای مکانیسم تشخیصی-درمانی است و با کاربرد فناوری نانو در آن باعث تصفیه هوای خروجی میشود.
به گفته مدیر فنی این شرکت، نانو ذرات نقره و طلای به کاربرده شده در این دستگاه موجب جداسازی هوای سالم از آلوده میشود. این ویژگی برای اولین بار است که در دستگاههای اکسیژنساز استفاده میشود.
وی اکسیژنتراپی، درمان بیماریهای مزمن ریوی، COPD، آپنه، آمفیزم و غیر را از جمله کاربردهای این دستگاه نام برد و خاطر نشان کرد: همچنین خلوص بالای اکسیژن خروجی، تولید صدای اندک، راحتی استفاده از آن، جابهجایی آسان، نمایشگر دیجیتال، سنسورهای دیجیتال و تعیین میزان ضربان از مزایای دستگاه اکسیژنساز تولیدی در این شرکت به شمار میرود.
صابری با بیان اینکه این دستگاه قابلیت کنترل از راه دور را دارد، اظهار کرد: این دستگاه دارای نرمافزار تخصصی ارتباط گفتاری، صوتی و تصویری پزشک و بیمار از راه دور است و قابلیت دریافت دستورالعملهای لازم از پزشک توسط دستگاه به کادر درمان در آن پیشبینی شده است.
به گفته وی، امکان تشخیص بیماری هاپوکسی و هیپوکسی از دیگر قابلیتهای این دستگاه است.
انتهای پیام
ارسال نظر