درمان سرطان ریه با سموم باکتریایی ؛ عجیب و واقعی!
سرطان ریه همواره کشندهترین و یکی از شایعترین انواع سرطان بوده است. حال دانشمندان موفق به کشف روش جدیدی برای درمان سرطان ریه با سموم باکتریایی شدهاند.
به گزارش گروه دانش و فناوری اقتصاد ۱۰۰ و به نقل از تکراتو، سرطان ریه همواره کشندهترین و یکی از شایعترین انواع سرطان بوده است. حال دانشمندان موفق به کشف روش جدیدی برای درمان سرطان ریه با سموم باکتریایی شدهاند.
دانشمندان در این بررسی، داروهای باکتریایی را به منظور افزایش اثربخشی درمان آنها، با سایر تکنیکهای درمانی ترکیب کرده و در عین حال عوارض جانبی را به کمترین میزان رساندند.
«اوپال باسو روی»، مدیر اجرایی تحقیقات بنیاد LUNGevity در این رابطه اعلام کرده است:
«این مطالعه جدید یک خط لوله تولید داروی هیجانانگیز در سرطان ریه را توصیف میکند که قبلاً کشف نشده بود: استفاده از سموم مشتق شده از باکتریها. دادههای بالینی ارائه شده، مبنای منطقی قدرتمندی برای ادامه تحقیقات در این زمینه فراهم میکند و در نتیجه گزینههای درمان جدیدی را برای بیماران مبتلا به این بیماری کشنده فراهم میکند».
روش باکتری درمانی اخیراً به عنوان رویکردی نوین جهت درمان سرطان مدنظر قرار گرفته است. این روش درمانی در پنج سال گذشته به سرعت از سطح مطالعات آزمایشگاهی به آزمایشهای بالینی رسیده، که میتواند موفقترین درمان برای بعضی از انواع سرطانها در ترکیب با سایر داروها باشد.
این محققان از توالی یابی RNA به منظور تعیین نحوه پاسخ سلولهای سرطانی به باکتریها در سطوح سلولی و مولکولی، بهره بردهاند. براساس فرضیه تئوری آنها، ابتدا مسیرهای مولکولی در سلولهای سرطانی به مقاومت سلولها در برابر درمان باکتری کمک کرده و سپس برای آزمایش آن، از داروهای فعلی سرطان با هدف مسدود کردن این مسیرها استفاده خواهد شد.
به عنوان نتیجهگیری لازم به ذکر است که محققان با ترکیب داروها با سموم باکتریایی در کشتن سلولهای سرطان ریه بسیار موفق عمل کردهاند.
ارسال نظر