سازمان بازرسی کل کشور: افزایش هزینه ثابت قبض تلفن قانونی نیست

سازمان بازرسی کل کشور، افزایش هزینه تلفن ثابت را غیرقانونی عنوان کرده و از وزیر ارتباطات خواسته موضوع را بررسی کند.

سازمان بازرسی کل کشور: افزایش هزینه ثابت قبض تلفن قانونی نیست

به گزارش گروه دانش و فناوری اقتصاد ۱۰۰ و به نقل از دیجیاتو، سازمان بازرسی کل کشور، افزایش هزینه اشتراک تلفن ثابت از سوی مخابرات را فاقد ملاحظات قانونی عنوان کرد. این سازمان به وزیر ارتباطات 5 روز مهلت داده است تا با رعایت ملاحظات قانونی در رابطه با مصوبه کمیسیون مربوطه، اقدام کرده و نتیجه را گزارش دهد.

سازمان بازرسی کل کشور طی نامه‌ای به وزیر ارتباطات که ریاست کمیسیون تنظیم مقررات را عهده‌دار است، هزینه‌های ماهانه برای مشترکین تلفن ثابت از سوی این کمیسیون را فاقد ملاحظات قانونی دانست.

در راستای واکنش‌ها نسبت به افزایش قیمت هزینه‌های اشتراک مخابرات، واکنش و حمایت وزیر ارتباطات نسبت به این افزایش قیمت‌ها قابل‌توجه است. زارع‌پور، پس از واکنش شورای رقابت به اقدام مخابرات و ضدرقابتی دانستن این موضوع، در مصاحبه‌ای اظهار کرد اگر منابع مالی مخابرات تأمین نشود، این شرکت ورشکست خواهد شد.

تعیین ضرب‌العجل برای وزیر ارتباطات

با وجود اظهار‌نظر وزیر ارتباطات درباره امکان ورشکستگی شرکت مخابرات، در بخشی از نامه سازمان بازرسی کل کشور با تعیین ضرب‌الاجل برای وزیر ارتباطات، از او خواسته شده است که طی پنج روز کاری با رعایت ملاحظات قانونی در رابطه با مصوبه کمیسیون مربوطه، اقدام کرده و نتیجه را گزارش کند.

شهریور‌ماه سال 1401، تقریباً پس از یک سال از مصوبه شورای رقابت، افزایش هزینه ماهانه تلفن ثابت با امضای وزیر صنعت تصویب و قرار بر این شد که بعد از این مصوبه، مشترکین خطوط تلفن ثابت در تهران باید ماهانه 20 هزار تومان برای حفظ خط تلفن ثابت خود، مشترکین مراکز استان‌ها 15 هزار تومان و مشترکین سایر شهرها ماهیانه 10 هزار تومان پرداخت کنند.

وزارت ارتباطات هم در راستای موافقت با این موضوع، آذرماه سال 1401 مصوبه ستاد تنظیم بازار در‌خصوص دریافت هزینه حداقل نگهداری تلفن ثابت را به شرکت مخابرات ایران ابلاغ کرد.

این موضوع این در‌حالی است که چندی پیش «سپهر دادجوی توکلی»، مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین‌الملل شورای رقابت، پیرامون مخالفت شورای رقابت با اعمال تعرفه‌های جدید تلفن ثابت توسط شرکت مخابرات ایران، اعلام کرده بود که ماهیت شورای رقابت، شبه قضایی است و یک شورای کاملاً فرادستگاهی محسوب می‌شود.

او همچنین بر این موضوع تأکید کرده بود که نه دولت و نه قوه‌ مقننه بر این شورا تسلطی ندارند و در‌حقیقت حکم رئیس شورا که برای مدت شش سال به امضای رئیس‌جمهور می‌رسد، حتی توسط او نیز تغییری پیدا نخواهد کرد و بنابراین شورای رقابت دستگاه مستقل حاکمیتی به‌شمار می‌رود.

با توجه به تاریخ منتشر‌شده، زمان ضرب‌العجل وزارت ارتباطات گذشته است. این در‌حالی است که تاکنون واکنشی از سوی وزارت ارتباطات یا مخابرات نسبت به این نامه منتشر نشده و همچنان باید دید امکان ورشکستگی مخابرات با چه شیوه‌ای مدیریت خواهد شد.

 

 

منبع : دیجیاتو
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.



وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما