تصویر روز ناسا: سحابی کلاه‌خود ثور

وسعت کلاه‌خود ثور حدود ۳۰ سال نوری است و در فاصله ۱۵۰۰۰ سال نوری از ما قرار دارد.

تصویر روز ناسا: سحابی کلاه‌خود ثور

به گزارش گروه دانش و فناوری اقتصاد ۱۰۰ و به نقل از دیجیاتو، NGC 2359 در فاصله ۱۵۰۰۰ سال نوری از ما و در صورت فلکی کلب اکبر قرار دارد.

در تصویر امروز ناسا چه می‌بینیم؟

ثور نه‌تنها روزی به نام خود دارد (ثور یکی از خدایان نورس که روز پنجشنبه به نام او نام‌گذاری شده است)، بلکه کلاهی نیز در آسمان دارد. NGC 2359 که کلاه‌خود ثور نامیده می‌شود، یک ابر کیهانی به‌شکل کلاه با اجزایی بال‌مانند است. وسعت کلاه‌خود ثور حدود ۳۰ سال نوری است. در‌واقع این کلاه کیهانی بیشتر شبیه به یک حباب بین‌ستاره‌ای است که توسط باد پرسرعت ستاره درخشان و عظیم نزدیک مرکز حباب دمیده شده.

ستاره مرکزی که یک ستاره ولف-رایه (Wolf-Rayet stars، ستارگانی بسیار پر‌جرم، با جرم بالای ۲۰ جرم خورشید)، یک غول بسیار داغ است که تصور می‌شود در مرحله‌ای از تکامل، پیش از ابرنواختر قرار دارد. NGC 2359 در فاصله ۱۵۰۰۰ سال نوری از ما، در صورت فلکی سگ بزرگ (کلب اکبر) قرار دارد.

این تصویر فوق‌العاده ترکیبی از فیلترهای باند باریک است که نه‌تنها ستاره‌هایی با ظاهر طبیعی، بلکه جزئیات ساختارهای رشته‌ای سحابی را نیز ثبت می‌کند. انتظار می‌رود ستاره‌ای که در مرکز کلاه‌خود ثور قرار دارد، در چند هزار سال آینده در یک ابرنواختر باشکوه منفجر شود.

 

 

 

منبع : دیجیاتو
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.



وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما