تلاش اپل برای مبارزه با کودک آزاری؛ توسعه رمزگذاری سرتاسری و کنار گذاشتن سیستم اسکن تصاویر آپلود شده

اپل با گسترش قابلیت رمزگذاری سرتاسری پلتفرم خود، ضمن افزایش ویژگی‌های امنیتی خود، سیستم اسکن تصاویر برای مقابله با کودک آزاری را کنار گذاشت.

تلاش اپل برای مبارزه با کودک آزاری؛ توسعه رمزگذاری سرتاسری و کنار گذاشتن سیستم اسکن تصاویر آپلود شده

به گزارش گروه دانش و فناوری اقتصاد ۱۰۰ و به نقل از دیجیاتو، اپل سال گذشته، پروژه‌‌ای را در جهت مبارزه با کودک آزاری و جلوگیری از سوء استفاده از کودکان آغاز کرده بود که از طریق اسکن کردن تصاویر کاربران قبل از آپلود روی آی‌کلاد، می‌توانست موارد نامناسب را تشخیص دهد. اکنون طبق گزارش وال استریت ژورنال، غول فناوری ضمن گسترش ویژگی رمزگذاری پلتفرم خود، به توسعه این فناوری پایان داده است.

 

طرح اپل در پاییز سال گذشته و همزمان با عرضه iOS 15 رونمایی شد، اما به سرعت واکنش‌های زیادی نسبت به آن شکل گرفت، زیرا کارشناسان حوزه رمزگذاری و حفظ حریم خصوصی مصرف‌کنندگان در مورد خطر ایجاد سیستم‌های نظارتی که مستقیماً با موبایل، لپ‌تاپ یا تبلت کاربران کار می‌کنند، هشدار دادند.

هنگام دریافت یا ارسال عکس‌های حاوی برهنگی، سیستم اپل به کودکان هشدار می‌دهد

در دسامبر گذشته، اپل اعلام کرد که برنامه هایش در این زمینه تغییر نکرده است، اما اکنون کریگ فدریگی، معاون نرم افزار شرکت می گوید: «آزار جنسی کودکان را می‌توان قبل از وقوع آن متوقف کرد و به همین دلیل ما انرژی خود را صرف آن می‌کنیم». همچنین او در پاسخ به سوالی که مستقیماً در مورد تاثیرات گسترش رمزگذاری بر کار مأموران اجرای قانون در تحقیق جرایم پرسیده شد، گفت:

«در نهایت، ایمن نگه داشتن داده‌های مشتری، به طور گسترده‌تر پیامدهای بزرگی بر ایمنی ما دارد.»

توسعه سیستم رمزگذاری سرتاسری اپل

اکنون این شرکت طبق اطلاعیه‌های امنیتی که اخیراً در وب‌سایت خود اعلام کرده، سرانجام قصد دارد رمزگذاری سرتاسری را به پشتیبان‌گیری iCloud اضافه کند. تحت برنامه‌ای که آن را «محافظت داده‌های پیشرفته» (Advanced Data Protection) می‌نامد، اپل تعداد دسته‌های داده که با رمزگذاری سرتاسری محافظت می‌شوند را از 14 به 23 افزایش می‌دهد که اکنون بک‌آپ‌ها، یادداشت‌ها و عکس‌ها نیز پوشش داده می‌شوند.

براساس اسکرین شات به اشتراک گذاشته شده توسط اپل (تصویر بالا)، برنامه Advanced Data Protection این دسته‌ها را پوشش می‌دهد: پشتیبان گیری از دستگاه، پشتیبان گیری از پیام‌ها، iCloud Drive، یادداشت‌ها، عکس‌ها، یادآوری‌ها (Reminders)، بوک‌مارک‌های سافاری، میانبرهای سیری، یادداشت‌های صوتی و Wallet Passes.

طبق بیانیه مطبوعاتی اپل، این شرکت می‌گوید تنها دسته‌های «عمده‌ای» که تحت پوشش این برنامه قرار نمی‌گیرند، شامل ایمیل، مخاطبین و تقویم iCloud می‌شود زیرا «به تعامل با سیستم‌های جهانی ایمیل، مخاطبین و تقویم نیاز دارند».

 

 

منبع : دیجیاتو
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.



وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما