افزایش سختگیری‌های چین در فضای مجازی؛ برخورد با افرادی که پست‌های اعتراضی را لایک می‌کنند

چین با معرفی مقررات جدید زمینه‌ساز برخورد با افرادی شده که در شبکه‌های اجتماعی پست‌های مربوط به اعتراضات مردمی را لایک می‌کنند.

افزایش سختگیری‌های چین در فضای مجازی؛ برخورد با افرادی که پست‌های اعتراضی را لایک می‌کنند

به گزارش گروه دانش و فناوری اقتصاد ۱۰۰ و به نقل از دیجیاتو، مسئولان چین به برخورد با آن دسته از کاربران فضای مجازی روی آورده‌اند که در شبکه‌های اجتماعی مطالب مربوط به اعتراضات درباره سیاست کووید صفر را لایک می‌کنند. پکن ظاهراً انتشار این مطالب را در شرایط فعلی برای شهروندان خود غیرمجاز و آسیب‌زننده تلقی می‌کند.

 

به گزارش CNN، اداره فضای سایبری چین (CAC) به‌تازگی دستورالعمل‌های جدیدی را برای شبکه‌های اجتماعی معرفی کرده که از 24 آذر اجرایی می‌شوند و حتی لایک کامنت‌ها و پست‌ها را تحت پوشش قرار می‌دهند. این مقررات جدید از شبکه‌های اجتماعی چینی می‌خواهند که تمام کاربران را احراز هویت کنند و براساس لایک و کامنت آن‌ها به هر فرد امتیاز بدهند. افرادی که امتیاز پایین داشته باشند، «فریب‌کار» معرفی می‌شوند و در فهرست مسدودسازی قرار می‌گیرند.

«دیوید زوویگ»، استاد بازنشسته دانشگاه علم و فناوری هنگ‌کنگ می‌گوید: «لایک‌کردن مطلبی که غیرقانونی است، نشان می‌دهد که حمایت عمومی از آن مطلب بالاست. تعداد بالای لایک می‌تواند آغازگر یک آتش‌سوزی بزرگ باشد.»

چین قادر به کنترل فعالیت تمام کاربران نخواهد بود

یکی از کارشناسان سابق سانسور و کنترل اینترنت در چین که خواسته ناشناس بماند، در گفت‌و‌گو با نیویورک تایمز گفته که اگر چین بخواهد به‌طور کامل محتواها را کنترل کند، باید تعداد کارمندان فعلی خود را 10 برابر کرده و الگوریتم‌های هوشمندانه‌تری بسازد.

«جوزف چنگ»، استاد بازنشسته علوم سیاسی در دانشگاه شهری هنگ‌کنگ می‌گوید: «مسئولان نسبت به گسترش فعالیت‌های اعتراضی بسیار نگرانند و یکی از مهم‌ترین روش‌های کنترل مردم، توقف ارتباط معترضان بالقوه، گزارش اعتراضات و درخواست‌های پیوستن به این تجمع‌هاست.»

اعتراضات در چین به‌دنبال مرگ 10 نفر در آتش‌سوزی یک آپارتمان آغاز شد که ظاهراً محدودیت‌های کووید صفر جلوی اطفای حریق سریع ساختمان را گرفت و مانع از فرار ساکنان شد. معترضان چینی برای نشر محتواهای خود از اشخاص ثالث در خارج از این کشور کمک می‌گیرند تا تصاویر و ویدیوها را در شبکه‌های اجتماعی چینی منتشر کنند.

این جنبش یکی از معدود اعتراضات گسترده در چین بعد از واقعه میدان تیان‌آنمن در سال 1989 است. با این حال، پکن به مقابله شدید با معترضان پرداخته و حالا قصد کنترل هرچه بیشتر شبکه‌های اجتماعی را دارد.

 

 

منبع : دیجیاتو
کیف پول من

فروش همستر کامبت
کی بود می‌گفت پول نمیشه!

چیزی تا لیست شدن همستر نمانده، شما با طی کردن مراحل زیر می‌توانید ارز خود را از همه زودتر به فروش برسانید:

۱ - ثبت نام کنید و لینک رفرال خود را کپی کنید.
۲ - با لینک رفرال خود، دوستانتان را دعوت کنید.
۳ - به ازای دعوت از هر دوست، تون کوین رایگان دریافت کنید.
۴ - با دعوت از تعداد بیشتری از دوستان، شانس خود را برای برنده شدن در قرعه کشی کیف پول من بیشتر کنید.
۵ - پس از لیست شدن همستر، ارز خود را به راحتی نقد کنید.

لیست جوایز قرعه‌کشیemoji

آیفون ۱۶

اپل واچ سری ۱۰

پلی استیشن ۵

و ...



وبگردی

ارسال نظر

 
نظرسنجی

برای جبران کسری بودجه دولت،کدام روش را مناسب تر می دانید؟

.

اخبار سلامت

سینما در سینما