پژوهشگران: مصرف کمتر نمک همراه با غذا، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد
مصرف بیش از اندازه نمک باعث افزایش فشار خون میشود که یکی از دلایل اصلی بیماریهای قلبی عروقی است.
به گزارش گروه دانش و فناوری اقتصاد ۱۰۰ و به نقل از دیجیاتو، براساس مطالعه جدیدی که توسط پزشکان انجام شده، اضافه کردن نمک بیشتر به غذاها با کاهش خطر بیماری قلبی، نارسایی قلبی و بیماری ایسکمی قلبی ارتباط دارد. به گفته محققان، فقط اضافه کردن نمک کمتر به غذا و نه حذف کردن کامل آن، میتواند تفاوت زیادی در این زمینه ایجاد کند.
مطالعه جدید که در ژورنال کالج آمریکایی قلب منتشر شده، شامل دادههای بیش از 175 هزار شرکتکننده از بریتانیا میشود که به پرسشهایی درباره دفعات افزودن نمک به غذاهای خود، بدون احتساب نمک مورد استفاده در پخت و پز، پاسخ دادهاند. طبق گزارشهای ارائه شده درباره این تحقیق، افرادی که به غذای خود نمک اضافه نکردهاند، میزان کمتری بیماری قلبی را گزارش کردهاند.
مصرف بیش از اندازه نمک باعث افزایش فشار خون میشود که یکی از دلایل اصلی بیماریهای قلبی عروقی است. دکتر «بری افرون»، متخصص قلب و عروق در این رابطه توضیح میدهد:
«ما احتمالا بیش از 50 درصد بیشتر از چیزی که واقعاً برای رژیم غذایی خود نیاز داریم، سدیم مصرف میکنیم.»
به گفته انجمن قلب آمریکا، بیش از 70 درصد سدیمی که مردم مصرف میکنند از غذاهای فرآوری شده و رستورانها تامین میشود. در همین حال، تنها حدود 11 درصد از غذاهای پخته شده در خانه حاوی این ماده است.
بررسی رابطه بین نمک و رژیم غذایی DASH و بیماری قلبی
پزشکان در پژوهش خود همچنین افزودن نمک و رژیم غذایی DASH را بررسی کردهاند. این رژیم غذایی با محدود کردن برخی مواد غذایی مانند گوشتهای قرمز و تمرکز بر میوهها و سبزیجات، لبنیات کم چرب و آجیل برای جلوگیری از فشار خون بالا پیشنهاد میشود.
بیمارانی که از این رژیم غذایی استفاده میکنند و مقدار کمی نمک به غذای خود اضافه میکنند، کمتر در معرض خطر بیماری قلبی قرار داشتند. در این تحقیق همچنین اعلام شده که زنان کمتر از مردان به غذا نمک اضافه میکنند.
در نهایت افرون توضیح میدهد:
«فشار خون بالا یک بیماری همه گیر است. از هر سه بزرگسال، یک نفر دارای فشار خون بالا است که باعث سکته مغزی، بیماری قلبی و نارسایی احتقانی قلب میشود که علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده است.»
ارسال نظر