لاغرترین دختر جهان و عکس های دردناک او + عکس
این دختر کـه 10 سال در یوتیوب فعالیت دارد، باعث شده تا کاربران واکنش های گسترده ای نسبت بـه ظاهر و سبک زندگی او داشته باشند.
اوجنیا یک یوتیوبر ۲۹ ساله اسـت کـه بـه بی اشتهایی عصبی «Anorexic» مبتلاست. او اخیرا با انتشار یک ویدیو جدید از اندام بسیار لاغر خود در شبکههای اجتماعی، موجی از نگرانی رابه وجود اسـت. البته این یوتیوبر مدتها اسـت کـه باعث ناراحتی بسیاری شده اسـت. وی برای نخستین بار درسال ۲۰۱۳ با انتشار ویدیوهایی از جسم لاغر خود در یوتیوب شروع بـه آموزشهای آرایشی کرد.
اما در حالیکه عده ای از افراد بـه دنبال راهنماییهای آرایشی او بودند، بسیاری همیشه بر جسم بسیار لاغر او تمرکز داشتند. ویدیوی جدید یوتیوبر مبتلا بـه بی اشتهایی عصبی باعث وحشت کاربران فضای مجازی شده اسـت. خانم اوجنیا اخیرا پس از انتشار یک ویدیو از خود با لباس باربی، باعث شد نگرانیها در مورد جسم لاغرش دوباره مطرح شود.
واکنش کاربران به اوجینا لاغرترین دختر دنیا
بینندگان از این شخصیت رسانهای خواستند کـه برای مشکل خود کمک بگیرد. میتوانید این ویدیوی بحث برانگیز را از این جا ببینید. این ویدیو ویرال شده در بیشتر شبکه های اجتماعی بازتاب داشت و تا کنون بیش از ۲۰ میلیون بازدید داشته اسـت. تعداد زیادی از بینندگان دربخش نظرات از او خواستند کـه کمک بگیرد و افزودند کـه وضعیت او بسیار غمانگیز و وحشتناک اسـت.
یکی از کاربران نوشت: «چگونه بـه این دختر بسیار بیمار اجازه میدهند میلیونها کودک را تحت تأثیر قرار دهد؟ حسابهای او باید مسدود شوند و باید بـه بیمارستان منتقل شود.» کاربر دیگر گفت: «این وضعیت غمانگیز و وحشتناک اسـت.» یک نظر دیگر این بود: «وضعیت او بسیار نگرانکننده اسـت. او مدتهاست دراین وضع اسـت. مـن تعجب می کنم چرا تا کنون کمکی برای مشکلش نگرفته اسـت.»
کاربر دیگری نوشت: «مـن تعجب میکنم او چگونه انرژی برای ایستادن دارد. امیدوارم او آرامش و کمکی برای اختلالش پیدا کند.» شخصی نوشت: « بسیار دردناک اسـت. این شخص برای کودکان الگوی خوبی نیست». درسال ۲۰۱۶، بینندگان ویدیوهای او از این یوتیوبر خواستند کـه بـه دنبال درمان مشکلش باشد. آنها حتی یک نامه امضا شده برای ممنوع الکاری او بـه یوتیوب فرستادند.
چرا کاربران از اوجینا شکایت کرده اند؟
کاربران معتقد بودند اوجنیا بی اشتهایی عصبی را ترویج میکند. باید بگوییم کـه در آن زمان، اوجنیا یک بیانیه منتشر کرد کـه در آن آمده بود: «بعضی افراد میگویند مـن بر دختران تأثیر بدی میگذارم. مـن هرگز تلاش نکردهام تا تأثیر بدی روی کسی بگذارم. هرگز نمی خواستم اینکار را بکنم. مـن هرگز بـه کسی نگفتهام کـه سعی کنید وزن کم کنید یا ظاهر خودتان را تغییر دهید یا مانند مـن شوید.»
بیش از ۱۸,۰۰۰ نفر از مردم درخواستی را در Change.org امضا کردند کـه خواستار ممنوعیت موقت فعالیت او در یوتیوب و مراجعه بـه مراکز درمانی شدند. اختلال آنورکسیا یا بی اشتهایی عصبی یک اختلال تغذیه اسـت کـه باعث می شود افراد بر روی ظاهر بدن خود و انچه کـه می خورند وسواس پیدا کنند. این اختلال شامل مشکلات عاطفی و رفتاری اسـت.
بی اشتهایی یا آنورکسیا چیست؟
آنورکسیا یا بی اشتهایی عصبی ، کـه بیشتر بعنوان بی اشتهایی شناخته می شود ، هم نوعی اختلال در خوردن اسـت و هم یک وضعیت متابولیکی کـه منجر بـه کاهش وزن بیش از حد و لاغر شدن شدید ناشی از خود گرسنگی می شود. تخمین زده می شود کـه براساس تحقیقات گرد آوری شده، تقریبا 2 درصد از زنان و 0.3 درصد از مردان در طول زندگی خود دچار بی اشتهایی میشوند.
اگرچه این بیماری بیشتر در دختران و خانم های بزرگسال تأثیر میگذارد. اما بی اشتهایی میتواند در هر فردی از نظر جنسیت، سن، یا فرهنگی ایجاد شود. ورزشکاران ، رقصندگان و هرکسی کـه در کاری مشغول باشد کـه بر لاغری تأکید کند، در دسترس خطر ویژه ای قراردارند.
علاوه بر لاغری شدید و ترس از افزایش وزن، علائم و نشانه های شایع آنورکسی شامل حذف وعده های غذایی، امتناع از خوردن در غذا در ملاء عام، مراجعات مکرر یا شکایت در مورد افزایش وزن، رژیم های ورزشی شدید و پوشیدن لباس هایی برای لاغر دیده شدن اسـت. اگر بـه بی اشتهایی مبتلا هستید، با دست خودتان برای نظارت شکل و اندازه بدن خود از پا در میآیید.
چه عواملی باعث بی اشتهایی می شوند؟
اگرچه اختلالات خوردن درباره ی غذاست. اما ریشه آن مشکل روانی اسـت. با بی اشتهایی، شـما غذا رابه شدت محدود میکنید و وسواس خودرا بازرسی میکنید زیرا لاغری رابا ارزش خود برابر میکنید. در ذهنت ان، هرچه لاغر تر باشید، ارزش بیشتری خواهید داشت، بنابر این هرگز نمیتوانید بـه اندازه کافی لاغر باشید.
متأسفانه، این حس تحریف شده از انچه بدن شـما باید بنظر برسد میتواند شـما را بسیار بیمار کند. مانند سایر اختلالات غذا خوردن، هیچ دلیل شناخته شده ای وجود ندارد. ولی عوامل زیادی در ایجاد بی اشتهایی نقش دارند. اگر عضو خانواده نزدیک مانند پدر و مادر یا خواهر و برادر شـما اختلال خوردن داشته باشند ، خطر ابتلای شـما نبز افزایش مییابد.
ویژگی های شخصیتی وسواس اجباری
ویژگی های شخصیتی وسواس اجباری مانند کمال گرایی و حساسیت طبق معمولً با بی اشتهایی همراه اند. بنظر میرسد ژنتیک نقش عمده ای را ایفا میکند. اگرچه محققان تازه متوجه شده اند کـه ژن ها در چـه مواردی دخیل هستند و چـه نوع تغییری دراین ژن ها افراد را در دسترس خطر بیشتری برای ابتلا بـه بی اشتهایی قرار میدهد.
دانشمندان ژنتیک ژنهایی راکه بی اشتهایی رابه افسردگی، اضطراب و اختلال وسواس اجباری مرتبط میکند، شناسایی کردند. انها هم چنین دریافته اند کـه عده ای از ژن های متابولیسم مرتبط با چربی سوزی، فعالیت بدنی و مقاومت در برابر دیابت نوع 2 با آن ژن هایی کـه با شرایط روانی مرتبط هستند ترکیب میشوند و بنظر میرسد کـه این ترکیب خطر ابتلا بـه بی اشتهایی را افزایش میدهد.
عوارض بی اشتهایی عصبی چیست؟
بی اشتهایی ناشی از مشکلات مختلف جسمی، روانی و عاطفی ناشی ازآن اسـت. درنهایت ، گرسنگی در نوع خود میتواند عوارض جسمی جدی ایجاد کند، مانند:
آهستگی ضربان قلب بطور غیر طبیعی
افت فشار خون
تعداد سلول های خونی غیر طبیعی
افزایش خطر نارسایی قلبی
افزایش خطر از بین رفت بافت استخوان
کمبود توده ی استخوانیا پوکی استخوان
از دست دادن قدرت عضلانی
کم آبی کـه ممکن اسـت منجر بـه نارسایی کلیه شود
دوره های قاعدگی نامنظم در زنان
تستوسترون پایین در مردان
احساس ضعف، خستگی و سرگیجه
تجربه حمله های غش و افتادگی
خشکی پوست کـه ممکن اسـت رنگ زردی بخود بگیرد
رنگ مایل بـه آبی روی نوک انگشتان
خشکی و ریزش مو
رویش موهای کرکی
منبع: پارس ناز
ارسال نظر