صاحب رکورد گینس شناخت طعم قهوه در گفتگو با اقتصاد ۱۰۰
رکورددار ایرانی گینس در شناخت طعم قهوه: اگر می خواهید قهوه خوب بخورید ،گول اینستاگرام را نخورید!
اقتصاد 100 - منصور زندی نهاد صاحب رکورد جهانی شناخت طعم قهوه در گفتگو با اقتصاد ۱۰۰ از قهوه زیاد برشته شده یا سوخته، به عنوان یک محصول غیربهداشتی در بازار قهوه کشور یاد کرد و گفت: برخی افراد قهوه فاسد شده را بیش از حد مجاز برشته می کنند تا طعم ماندگی یا کپک آن مشخص نشود.
وی ادامه داد: برای رسیدن به طعم قهوه مطلوب، باید قهوه را در زمان نزدیک به دم آوری آسیاب کرد و به همین دلیل، طعم قهوه ارایه شده در کافه های حرفه ای، دلچسب تر از قهوه ای است که با دستگاه های نیمه حرفه ای در خانه دم آوری می شود.
وی حداقل سرمایه فنی لازم برای راه اندازی یک کافه یعنی دستگاه های رست و دم آوری را یک میلیارد تومان دانست و به علاقمندان توصیه کرد فریب تبلیغات اینستاگرامی فروش دستگاه های غیرحرفه ای ارزان قیمت را نخورند.
ارسال نظر