تصمیم نهایی دولت برای تغییر ساعت رسمی کشور
اقتصاد100- رئیس سازمان امور اداری و استخدامی اعلام کرد دولت لایحهای دو فوریتی برای تغییر ساعت رسمی کشور به مجلس ارائه کرده است که با هدف صرفهجویی انرژی تا ۱۵۰۰ مگاوات طراحی شده و انتظار میرود این تغییر همانند قانون دهه هشتاد اجرا شود.

علاءالدین رفیعزاده، رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور، پس از جلسه هیات دولت درباره تصمیمات جدید مربوط به تغییر ساعت رسمی کشور توضیحاتی ارائه داد. وی اعلام کرد که این مسئله به صورت دوفوریتی از سوی مجلس پیگیری خواهد شد تا به اهدافی همچون صرفهجویی در انرژی کمک کند.
صرفهجویی انرژی بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ مگاوات
رفیعزاده در سخنان خود افزود که مطالعات داخلی و خارجی نشان داده است جابجایی ساعت رسمی میتواند منجر به صرفهجویی قابلتوجهی در مصرف برق شود. وی تخمین زد که این تغییرات چیزی بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ مگاوات کاهش در مصرف برق به همراه خواهد داشت و از مجلس درخواست کرد که به این امر توجه ویژهای داشته باشد.
اختیارات دولت در تغییر ساعت رسمی
رئیس سازمان امور استخدامی همچنین تصریح کرد که لایحه پیشنهادی دولت مربوط به جابجایی ساعت رسمی کشور شامل تغییر یکساعته ساعت در ابتدای فروردین ماه و بازگشت آن به حالت اولیه در مهرماه است. وی اظهار داشت که، مشابه دهه هشتاد، بهتر است مجلس اختیار تصمیمگیری در این زمینه را به دولت بازگرداند، چرا که در حال حاضر دولت طبق قانون اختیار انجام این تغییرات را ندارد.
بررسی وضعیت نیروهای شرکتی
در ادامه، رفیعزاده درباره ساماندهی نیروهای شرکتی گفت که تاکنون چهار جلسه درباره این موضوع برگزار شده و یک جلسه نهایی نیز قرار است هفته آینده برگزار شود. وی افزود: «پیشنهادات مشخصی را آماده کردهایم و پس از نهایی شدن، آنها را به دولت ارائه خواهیم کرد تا تصمیمگیریهای لازم انجام شود.»
استخدامهای جدید در وزارتخانههای بهداشت و آموزش و پرورش
رفیعزاده با اشاره به برنامههای دولت برای استخدامهای جدید گفت: «در وزارت بهداشت، فرآیند استخدام نهایی شده و قرار است حدود بیست و هفت هزار نفر جذب شوند. همچنین در وزارت آموزش و پرورش، حدود هفتاد هزار نفر نیروی جدید نیز پیشبینی شده ولی همچنان مراحل نهایی آن در حال انجام است.»
وی در پایان اشاره کرد که تلاش دولت برگزاری آزمون مربوط به این استخدامها حداکثر تا خرداد ماه است و منابع مالی لازم نیز در حال تأمین میباشد.