بیوگرافی و عکس های تاسف بار اما زیبای شیوا ابراهیمی بازیگر سابق ایرانی
شیوا ابراهیمی بازیگر سینما و تلوزیون در سال1355 در تهران به دنیا آمد وبا بازی در سریال مینو در سال 1397 به اوج شهرت رسید.
نام: شیوا
نام خانوادگی: ابراهیمی
تاریخ تولد: 29 بهمن 1355
محل تولد: شمیرانات، تهران
تحصیلات: لیسانس رشته بازیگری تئاتر
وضعیت تاهل: متاهل
اسم همسر: بهنام خدایاری
زمینه فعالیت: بازیگر
شیوا ابراهیمی در 29 بهمن 1355 در شمیرانات، تهران به دنیا آمد. او فعالیت تئاتر را بعد از ورود به دانشکده تئاتر و با تئاتر دانشجویی شروع کرده است. خانم ابراهیمی دارای مدرک لیسانس رشته بازیگری تئاتر است. بعد از تئاتر او در سال 1375 برای اولین بار جلوی دوربین رفت و حالا بازیگر معروف سینما و تلویزیون است.
تئاتر تا ورود به سینما
اولین اجرای تئاتر شیوا ابراهیمی در 18 سالگی او در سال 1373 با کار دانشجویی انجام شد. سپس حدود دو سال بعد در سال 1375 وارد تلویزیون شد. او با سریال کهنه سوار ساخته اکبر خواجویی در قاب تلویزیون حاضر شد.
بعد از آن در سال 1380 و در سن 25 سالگی با فیلم شام آخر ساخته فریدون جیرانی پا به سینما گذاشت. اما نامش با سریال مدینه در سال 1392 بر سر زبان ها افتاد و با بازی در سریال پرده نشین ساخته سال 1393 و سریال مینو در سال 1397 به اوج شهرت رسید.
ازدواج و همسر شیوا ابراهیمی
شیوا ابراهیمی چند سال است که با بهنام خدایاری ازدواج کرده است. ثمر این ازدواج دختری است به نام نفس که در سال 1381 به دنیا آمد.
تولد دخترش نفس در هند
او تا زمان به دنیا آمدن دخترش نمی دانست فرزندش دختر است یا پسر زیرا او و همسرش دوست داشتن همه چیز کاملا طبیعی باشد و حتی در این مدت به سونوگرافی نیز مراجعه نکرده بود تا در نهایت بعد از به دنیا آمدن او هر دو سورپرایز شدند. زیرا خانم ابراهیمی فکر میکرد فرزندش پسر باشد اما حالا او صاحب دختری است که به قول خودش با او بیشتر شبیه دوست است تا مادر و دختر.
نفس در هند و در شهری به نام پونا به دنیا آمده است. خانم ابراهیمی و خانواده اش 4 سال در هند ساکن بودند.
مادر و دختری های خانم ابراهیمی و دخترش نفس
به قول خانم ابراهیمی او با دخترش بیشتر دوست و خواهر است و راحت با هم صحبت میکنند و تصمیم میگیرند.
اکثر تفریحات شیوا ابراهیمی و نفس مشترک است، آن ها با هم سینما میروند، کارتون میبینند، نقاشی میکنند و این اواخر هم زیاد والیبال بازی میکنند.
خانم ابراهیمی آرزوی دارد دخترش همیشه خوشحال و شاد زندگی کند و او و همسرش هر کاری برای خوشحالی او انجام میدهند.
آنها هر دو فوتبال دوست هستند و طرفدار دو آتیشه پرسپولیس
نفس در چند تله فیلم به همراه خانم ابراهیمی بازی کرده است. درست وقتی 4 ساله بوده نقش کودکی شیوا ابراهمی را بازی کرده است. سپس در چند فیلم دیگر نیز نقش دختر او را داشته است. یکی از کارهای مشترک آنها تئاتر “عرق خورشید، اشک ماه” ساخته آتیلاپسیانی است که یک و نیم ماه در سالن اصلی تئاتر شهر روی صحنه بود.
نفس هیچ وقت به همکلاسی هایش نگفته مادرش بازیگر است، زیرا نمی خواهد از او در این مورد سوال بپرسند.
بر اساس یکی از مصاحبه های خانم ابراهیمی “2 سال قبل از تولد نفس او و همسرش آقای خدایاری هر کدام به طور جداگانه فیلم سفر قندهار را که در آن یکی از شخصیت های اصلی قصه دختری افغان به اسم نفس بود را تماشا کرده بودند. هر دو بعد از دیدن این فیلم از نام نفس خوششان میآمد و بعد تصمیم گرفتند اگر روزی دختری داشتند، اسم او را نفس بگذارند.”
آرزوی نفس برای آینده
نفس دوست دارد هنر و به خصوص نقاشی را ادامه دهد و در یکی از دانشگاه های خوب فرانسه ادامه تحصیل دهد. همچنین عاشق حیوانات است، به همین دلیل فکر میکند شاید رشته دامپزشکی یا نقاشی را انتخاب کند.
آنچه نفس در مورد مادرش دوست ندارد
نفس در مورد شغل مادرش می گوید “گاهی از شغل مادرم را دوست ندارم. به خصوص وقتی مجبور است برای مدتی مرا تنها بگذارد و من باید خانه مادربزرگ هایم باشم، خیلی دلم برایش تنگ می شود. اما گاهی هم این شغل را دوست دارم.” با این حال نفس بیشتر ترجیح می دهد مادرش تئاتر کار کند، زیرا او هم به تئاتر علاقه دارد.
آثار شیوا ابراهیمی
فهرست کامل فیلم های شیوا ابراهیمی:
البته باید بگوییم که او هر چند با بازیگران زیادی همکاری داشته اما بیشترین همکاری را با بازیگرانی چون آتیلا پسیانی 4 مرتبه، محمود پاکنیت 3 مرتبه، بهرام شاهمحمدلو 3 مرتبه، مالک سراج 2 مرتبه و بهروز قادری 2 مرتبه، داشته است.
فیلم های سینمایی
خون خدا
در پروازهای خروجی بود که گم شد، ریحانه – نمایش تئاتر
تله فیلم روشنای حقیقی
گنجشکک اشی مشی
تله فیلم سه ماهی
تله فیلم فرجام
جایی برای بودن
گل های خیابانی
زمانی برای شخم زدن
پیش خواهد آمد
زیر هشت
خواب لیلا
شام آخر
مسافر
مجموعه تلویزیونی
کهنه سوار – اکبر خواجویی
مسافر – سیروس مقدم
باران عشق – احمد امینی – فریدون حسن پور
و خداوند عشق را آفرید – مسعود شاه محمدی
زیر هشت – سیروس مقدم
فرات – مازیار میری
همه بچه های ما – تاجبخش فنائیان
داوران – احمد امینی و بیژن میرباقری
پرده نشین – بهروز شعیبی
دیگری – مرجان اشرفی زاده
مینو – امیرمهدی پوروزیری
برادرجان – محمد رضا آهنج
خانواده دکتر ماهان – راما قویدل و علی محمد قاسمی
زمین گرم – سعید نعمت الله
خانه امن – احمد معظمی
بیگانه ای با من است (فصل اول) احمد امینی
کلبه ای در مه – حسن لفافیان