جزئیات متلاشی شدن 30 باند کلاهبرداری رایانه ای در ایران
رییس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا از متلاشی شدن 30 باند کلاهبرداری رایانه ای به ارزش 252 میلیارد ریال طی دو ماهه اخیر خبر داد .
به گزارش اقتصاد 100 ،رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا فراجا از متلاشی شدن تعداد 30 فقره باند و مجرم حرفه ای فعال در زمینه کلاهبرداری رایانه ای در بستر بازارهای آنلاین و شبکه های اجتماعی خارجی با ارزش ریالی قریب به 252 میلیارد ریال طی دو ماهه اخیر خبر داد و گفت : 82 نفر در این خصوص دستگیر و به مراجع قضائی معرفی گردیده اند.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا : رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا فراجا ، از شناسایی و دستگیری متهمین حرفه ای فعال در زمینه کلاهبرداری در بستر شبکه های اجتماعی خارجی خبر داد.
سرهنگ مصطفی نوروزی اظهار داشت:
در پی ارجاع پرونده هایی به پلیس فتا یکی از استان های شمالی کشور مبنی بر مشاهده تبلیغات فروش گوشی تلفن همراه در یک صفحه اینستاگرامی و کلاهبرداری از شهروندان ، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی افزود: با بررسی ها و اقدامات فنی صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس فتا در نهایت سه نفر از عوامل اصلی مرتبط با فعالیت مجرمانه ذکر شده مورد شناسایی قرار گرفتند و دستگیر شدند ؛ در بررسی تجهیزات رایانه ای و هوشمند متهمان علاوه بر صفحه اینستاگرامی موضوع پرونده، صفحات اینستاگرامی دیگری نیز استخراج گردید.
این مقام مسئول بیان داشت : بر اساس بررسی های انجام شده تا کنون تعداد 60 فقره پرونده مرتبط با ارزش ریالی بالغ بر هفت میلیارد ریال در نقاط مختلف کشور شناسایی شده است.
این مقام انتظامی همچنین ادامه داد : برابر اقدامات فنی و تخصصی صورت گرفته از سوی واحدهای پلیس فتا استان ها، طی دو ماه اخیر تعداد 30 فقره باند و مجرم حرفه ای فعال در زمینه کلاهبرداری رایانه ای در بستر بازارهای آنلاین و شبکه های اجتماعی خارجی با ارزش ریالی قریب به 252 میلیارد ریال شناسایی و منهدم شده اند که در این رابطه 82 نفر دستگیر و به مراجع قضائی معرفی گردیده اند.
رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا فراجا در توصیه به شهروندان گفت: با توجه به اینکه مجرمین از بستر شبکه های اجتماعی خارجی برای ایجاد صفحات جعلی و تبلیغات فریبنده به منظور کلاهبرداری از کاربران استفاده می نمایند اکیداً توصیه می کنیم که شبکه های اجتماعی خارجی بستر مناسبی برای خریدهای غیرحضوری نبوده و حتی المقدور از خرید کالا و خدمات در بستر شبکه های اجتماعی خارجی خودداری نمایند.
ارسال نظر