انتقال سود سهام عدالت متوفیان تعیین تکلیف شد
اقتصاد 100- دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: در بحث انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث این نکته را باید مطرح کرد که وراث اگر میخواهند از طریق بازار سرمایه به انحصار وراثت سهام عدالت اقدام کنند باید در ابتدا کارهای مربوط به انحصار وراثت را انجام دهند و برگه حصر وراثت را دریافت کنند تنها کافی است که یکی از وراث سجامی باشد و مدارک مورد نیاز را به همراه داشته باشد.
انتقال سهام عدالت متوفقان غیر ممکن شد؟
عدهای متصور بودند که با این شرایط انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث غیر ممکن است. البته گمانهزنیهایی در رابطه با میزان هزینه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث انجام میشد که در ابتدای بهمن ماه، سازمان بورس اعلام کرد که انتقال سهام عدالت متوفیان در ۴ بانک و ۴۴ کارگزاری به صورت رایگان انجام میشود. وراث متوفیان سهام عدالت بعد از مراجعه به درگاه ذینفعان بازار سرمایه به آدرس «ddn.csdiran.ir» و مشخص شدن زمان تشکیل پرونده برای آغاز فرایند انتقال سهام متوفیان سهام عدالت به وراث میبایست به بانکهای «ملی، ملت، پارسیان و تجارت» و کارگزاریهای منتخب از جمله «معاملات آرتان، توسعه فردا، آتیه، سهام پژوهان، دانایان پارس، آبتین استاک، توسعه اندیشه دانا، آرمان تدبیر نقش جهان، شاخص سهام، سهم آشنا، ساوآفرین، سرمایهگذاری ملی، آراد ایرانیان، فارابی، هامرز، آسمان، نماد شاهدان، آگاه، مبین سرمایه، مفید، نهایت نگر، پویان، هوشمند رابین، شهر، تدبیرگران فردا، کاریزما، اندیشه و بینش پیشرو، بازار سهام، ملل پویا، آرمون بورس، آپادانا، اقتصاد بیدار، خبرگان، کالای خاورمیانه، بانک سامان، رفاه، سپه، پاسارگاد، انصار، تجارت، ملت و پارسیان، ملی و کارآفرین» مراجعه کنند.
جاماندگان سهام عدالت همچنان در صف
درحالی که ماه گذشته مرحله اول سود سهام عدالت به حساب افراد واریز شد، جاماندگان سهام عدالت همچنان در صف انتظار برای ورود به بخش دریافت کنندگان سود سهام عدالت هستند. از سوی دیگر بسیاری از وراث همچنان موفق نشدهاند که سهام عدالت متوفی را منتقل کنند.
وراث هرچه زودتر ثبتنام خود را در سامانه میراث تکمیل کنند
به گزارش اقتصاد نیوز، طبق گفته مدیرعامل سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) دسترسی وراث متوفیان دارنده سهام عدالت به سامانه میراث که مربوط به انتقال سهام عدالت متوفیان است، افزایش یافت.
محمد باغستانی در این باره توضیح داده است: «به نظر میرسد وراث هر چه سریعتر ثبت نام خود را در این سامانه انجام دهند تا شرکت سپردهگذاری مرکزی بتواند مراحل انتقال سهام و واریز سود سالهای قبل متوفیان سهام عدالت را تا پایان امسال عملیاتی کند.»
جاماندگان اطلاعات خود را به روزرسانی کنند
در این میان برخی افراد هم از دریافت سود سهام عدالت جامانده اند که رییس سمات هم درباره وضعیت این جاماندگان بیان کرده است: «بیش از یک میلیون سهامدار سهام عدالت با مشکل شماره شبای معتبر روبرو هستند که این افراد میتوانند با ثبت نام و یا بروز رسانی اطلاعات خود در سامانه سجام در فرایند دریافت سود در دورههای بعدی قرار گیرند.»
یکی از وراث میتواند فرآیند انتقال سهام عدالت را انجام دهد
آخرین اطلاعات شرکت سپردهگذاری مرکزی حکایت از آن دارد که بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کردهاند و براساس آنچه مسئولان اعلام کرده اند، یکی از وراث متوفیان سهام عدالت میتواند با مراجعه به ۶ هزار شعبه دفاتر شرکتهای کارگزاری و یا بانکهای منتخب (بانک ملی، ملت، پارسیان و تجارت) فرایند انتقال سهام را انجام دهد.
منبع:اکونگار
ارسال نظر