فروش ویژه سوگولی سایپا آغاز شد / اقساطی و تحویل 1 هفتهای + قیمت و مشخصات فنی
اقتصاد 100- چانگان cs35 پلاس از جمله خودروهایی است که در دور جدید واردات خودرو به کشور راه یافته است.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: از هفته بعد اولین عرضه خودرو چانگان CS۳۵ پلاس در بورس کالا انجام خواهد شد.
محمدعلی تیموری با اعلام اینکه فروش سایپا از ۳۶ هزار میلیارد تومان در سال گذشته به بیش از ۷۶ هزار میلیارد تومان در سال جاری رسیده است، گفت: این افزایش تولید و تحویل محصولات قطعا با حمایت سیستم بانکی صورت گرفته است که بانک تجارت بیش از ۶۰ درصد این حمایت و ایجاد نقدینگی را از طریق اوراق گام، SCF و تمام ابزارهای مالی که بانک مرکزی مصوب کرده در اختیار تولید قرار داده است.
وی تاکید کرد: سایپا در شرایط فعلی بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان فروش و درآمد خواهد داشت و به عنوان اولین شرکت، خودروهای چانگان را در سه مدل وارد خواهد کرد.
مدیرعامل سایپا گفت: از هفته بعد اولین عرضه خودرو چانگان CS۳۵ پلاس در بورس کالا انجام خواهد شد و انتظار داریم بانک تجارت در واردات خودرو نیز حمایت لازم را داشته باشد.
وی افزود: سایپا در شرایط کنونی توانسته واردات خودرو را که به انتظار همگانی تبدیل شده در قالب خودروهای SUV زیر ۱۰ هزار دلار، با قیمت و کیفیت بین المللی وارد کند.
تیموری با بیان اینکه تیراژ تولید روزانه حال حاضر گروه سایپا بیش از ۲ هزار دستگاه است، افزود: برنامه سال آینده گروه سایپا، تولید روزانه ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه خودرو از محصولات جاری و ۵۰۰ دستگاه مونتاژ و واردات به صورت CBU است که جمعا تولید روزانه ۳ هزار دستگاه را در دستور کار داریم و با تولید و عرضه این تعداد خودرو، درآمد سایپا به بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید و این تعداد تولید بدون داشتن نقدینگی و حمایت سیستم بانکی امکان پذیر نیست و انتظار داریم که بانک تجارت این حمایت را از تولید داشته باشد.
وی با بیان اینکه طبق وعده به مردم عزیزمان، گروه سایپا تا بهمن سال آینده ۸ مدل خودرو جدید عرضه خواهد کرد، تصریح کرد: تا اوایل فصل تابستان سال آینده ۶ مدل خودرو گروه خودروسازی سایپا آماده عرضه خواهد شد.
همچنین خودرو آریا هم با تغییر قوای محرکه این خودرو با موتور ۲ لیتری میتسوبیشی و تبدیل داشبورد سخت به نرم آن با بالاترین کیفیت و با گارانتی ۵ ساله عرضه خواهد شد و این محصولات در این سطح کیفیت نیاز به نقدینگی بیشتر و حمایت مالی دارد و امیدواریم همچون گذشته بانک تجارت در کنار تولید قرار بگیرد
UNI-T از تکنولوژی رادار در زیر سپر جلو بهره می برد که امکان ترمز خودکار اورژانسی را فراهم می کند و همچنین به لطف وجود این آپشن، سیستم کروز کنترل این خودرو از نوع Adaptive یا تطبیق پذیر با امکان حفظ فاصله با خودرو پیش رو است. همچنین از جمله امکانات رفاهی و ایمنی دیگر این کراس اوور می توان به کنترلش کشش و پایداری، دوربین ۳۶۰ درجه، ۶ کیسه هوا، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی، ترمز پارک برقی، اتوهلد، انتخاب حالت رانندگی نرمال، اسپرت و اکو ، سیستم تهویه اتوماتیک و .... اشاره کرد.
نبود امکاناتی نظیر در برقی عقب، تیپ ترونیک گیربکس، گرم کن و سردکن صندلی از جمله نقص هایی بود که در ملاقات اولیه با UNI-T به چشم می خورد اما باید در نظر داشت که این خودرو از سطح کیفی قابل توجهی در مقایسه با دیگر هموطنانش بهره می برد و برای تطبیق قیمت آن با سقف قیمتی واردات ممکن است در نسخه نهایی نیز با همین شرایط به بازار عرضه شود. همچنین طی سواری کوتاه مدتی که با این خودرو داشتیم، عایق بندی خوب کابین و همچنین شتابگیری قابل قبول آن از جمله مزایای قابل توجه این کراس اوور بود. منابع رسمی شتاب این کراس اوور را کمتر از ۱۰ ثانیه و مصرف سوخت آن را حدود ۶.۳ لیتر در سیکل ترکیبی اعلام کرده اند.
UNI-T در بازار کشورهای همسایه با قیمتی بیش از ۳۰ هزار دلار عرضه می شود و به نظر می رسد در زمره خودروهای پریمیوم وارداتی از نظر قیمت قرار گیرد. البته ذکر این نکته ضروری است که سایپا الزاما این محصول را با قیمت خرده فروشی کشورهای حاشیه خلیج فارس خریداری نمی کند و از این جهت امکان واردات آن وجود خواهد داشت.
ارسال نظر