هشدار / از فضای مجازی طلا نخرید
اقتصاد 100-رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد تاکید کرد که مردم از خرید طلا از طریق فضای مجازی خودداری کنند، زیرا قیمت طلا لحظهای تغییر میکند و امکان فروش آنلاین آن وجود ندارد. وی همچنین هشدار داد که کلاهبرداریهای زیادی در این فضا رخ میدهد و اتحادیه قادر به پیگیری این موارد نیست.
یوسف تقیزادگان، رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد، در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت که در شرایط فعلی، ترجیح بر خرید طلا است تا فروش آن. وی تاکید کرد که مردم برای سرمایهگذاری بهتر است به جای خرید طلای آبشده یا شکسته، طلاهای مستعمل یا سکه خریداری کنند. وی افزود: «طلای آبشده به دلیل مشکلات مختلف و اشتباهات آزمایشی قابل قبول نیست و در بازار موجود نیست. همچنین، در طلای شکسته و ریزشده امکان وجود بدل وجود دارد که خرید آن توصیه نمیشود.»
تقیزادگان در ادامه گفت: «برای خرید طلای مستعمل، مردم باید وزن هر نوع زیورآلات را در فاکتورهای رسمی ذکر کنند، چرا که برگههای فروش در این زمینه از نظر ما معتبر نیستند.» همچنین، خرید سکه باید تنها از فروشندگان دارای مجوز کسب و اتحادیه سکهفروشان انجام شود و طلا فقط از فروشندگان تحت نظارت اتحادیه فروشندگان طلا، جواهر و نقره خریداری گردد.
وی همچنین خاطرنشان کرد که از نیمه دوم سال ۱۴۰۱، بیش از ۲۶۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی طلا، جواهر و نقره در مشهد انجام شده است. در این مدت، چند باند جاعل سکههای تقلبی شناسایی و تحویل مراجع قضایی شدهاند. وی افزود: «سکههای جعلی پارسیان با وزن کم نیز توسط فروشندگان فاقد مجوز شناسایی شده و پرونده این افراد در دستگاههای قضایی در حال پیگیری است.»
رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد همچنین گفت: «تداخل شغلیها در حال حذف است و پروانههای کسب بهطور مستمر و دقیق بررسی میشوند. تعداد پروانههای کسب از ۱۴۲۰ در ابتدای کار به نزدیک ۲۵۰۰ رسیده است.»
تقیزادگان توصیه کرد که مردم از سازندگان طلا خریداری نکنند و به جای آن، سفارش خود را به واحدهای صنفی معتبر بسپارند. وی توضیح داد که عیار طلاهایی که سازندگان و تعمیرکاران به مشتریان میفروشند، قابل شناسایی و نظارت نیست، اما واحدهای صنفی تحت نظارت اتحادیه عیار طلاهای خود را مشخص و معتبر میسازند.
وی در پایان به مردم توصیه کرد که از خرید طلا از طریق فضای مجازی خودداری کنند و افزود: «فروش آنلاین طلا به دلیل نوسانات قیمت لحظهای طلا و امکان وقوع کلاهبرداریها، به هیچ وجه توصیه نمیشود. اتحادیه طلا، جواهر و نقره مسئولیت پیگیری مشکلات این نوع خریدها را ندارد و مردم باید از مراجع قضائی شکایت کنند.»
تقیزادگان در نهایت اشاره کرد که فروشندگان طلا و جواهر میتوانند کالاهای خود را در فضای مجازی تبلیغ کنند، اما فروش طلا از طریق این بستر نه تنها اشتباه است، بلکه ممکن است به کلاهبرداریهای مختلف منجر شود.
ارسال نظر