فرایند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث تغییر می کند
اقتصاد 100-تمام مراحل انتقال سهام به صورت الکترونیکی ثبت شده و قابل پیگیری است.
انتقال الکترونیکی سهام متوفیان به وراث: به زودی عملیاتی میشود
با هدف تسهیل خدمات به مردم و سهامداران، به زودی وراث قادر خواهند بود سهام متوفیان خود را به صورت الکترونیکی و از طریق درگاه یکپارچه ذینفعان منتقل کنند. برای این انتقال، یکی از وراث باید در سامانه سجام ثبتنام کرده باشد.
مزایای الکترونیکی شدن انتقال سهام
باغستانی، مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی، اعلام کرد که با الکترونیکی شدن این فرآیند، علاوه بر کاهش هزینهها و صرفهجویی در زمان، خدمترسانی به مردم که در سالهای گذشته دغدغهساز بوده، تسریع خواهد شد. او خاطرنشان کرد که مراحل نهایی این فرآیند در حال انجام است و به زودی قابل استفاده خواهد بود.
اطلاعات جدید درباره سهام عدالت
باغستانی همچنین اشاره کرد که حدود یک میلیون وراث متوفیان سهام عدالت از طریق شرکتهای کارگزاری و بانکهای منتخب در سامانه میراث ثبتنام کردهاند. اما سامانه میراث هنوز برای وراث متوفیانی که پس از ۳۱ تیرماه ۱۳۹۹ فوت کردهاند، باز نشده است. او تأکید کرد که به محض فراهم شدن بستر مناسب برای پرداخت مالیات، اطلاعرسانی لازم انجام خواهد شد.
فرایند انتقال سهام
براساس آخرین آمار، بیش از ۳.۷ میلیون سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کردهاند. وراث این افراد میتوانند با مراجعه به ۶ هزار شعبه دفاتر کارگزاری یا بانکهای منتخب (بانک ملی ایران، ملت، پارسیان و تجارت) فرایند انتقال سهام را انجام دهند.
این اقدام، گامی مؤثر در راستای بهبود خدمات به وراث و تسهیل مدیریت داراییهای متوفیان به شمار میرود.
ارسال نظر