چک کردن وضعیت یارانه در این سامانه /آیا مشمول دریافت یارانه معیشتی هستم؟
اقتصاد 100- چند سالی است که دولت برای بهبود شرایط اقتصادی، مبلغی بهعنوان یارانه به حساب سرپرست خانوارها واریز میکند. در این راستا، سوالات زیادی درباره چک کردن یارانه وجود دارد، از جمله اینکه چگونه میتوان فهمید آیا مشمول یارانه هستم، در کدام دهک قرار دارم، آیا یارانه معیشتی به من تعلق میگیرد، چگونه میتوان به دهکبندی و یارانه تخصیص دادهشده اعتراض کرد، و چگونه میتوان درخواست دریافت یارانه کرد یا تقاضای تفکیک یارانه از والدین را مطرح نمود.
استعلام آنلاین وضعیت مشمولیت یارانه نقدی
یک راه برای استعلام اینکه مشمول یارانه هستید یا نه، این است که به سایت «پنجره ملی خدمات دولت هوشمند» به آدرس اینترنتی my.gov.ir بروید و با وارد کردن شماره تلفن همراه و رمز یکبار مصرفی که به موبایلتان پیامک میشود، وارد درگاه ملی خدمات دولت هوشمند شوید.
چک کردن یارانه
چک کردن یارانه
اگر تا کنون وارد پنجره ملی دولت هوشمند نشدهاید و راه ورود و ثبت نام در آن را نمیدانید، نگران نباشید؛ کافیست به اینجا رفته و یا روی لینک زیر کلیک کنید:
نحوه ورود به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
با ورود به سایت، باید در بخشهای نمایش داده از خدمات مختلف، در بخش داشبورد، گزینه «مشاهده وضعیت مشمولیت یارانه و ثبت درخواست» را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.
چک کردن یارانه
چک کردن یارانه
در صورتی که مشمول دریافت یارانه باشید، این موضوع در پاسخ سامانه به شما اعلام میشود و اگر مشمول دریافت یارانه نقدی نباشید، فرم ثبت درخواست دریافت یارانه باز خواهد شد.
چک کردن یارانه
چک کردن یارانه
در صورتی که مشمول دریافت یارانه هستید، اما به دهک بندی و مبلغ یارانه تخصیص یافته اعتراض دارید، باید به «سامانه حمایت» به آدرس اینترنتی hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کرده و فرایند ثبت اعتراض به دهک بندی را در این سامانه در زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی نمایید.
استعلام وضعیت مشمولیت یارانه نقدی با کد دستوری
یک راه دیگر برای استعلام اینکه مشمول دریافت یارانه هستیم یا نه، استفاده از کد دستوری است. در این روش با گوشی ساده و معمولی موبایل هم میتوانید با روش یو اس اس دی (USSD) وضعیت یارانه تان را استعلام کنید.
همچنین بخوانید:
دهک بندی یارانه| چگونه به دهک بندی اعتراض کنیم؟+ راهنمای مراحل ثبت اعتراض به دهک بندی
چک کردن یارانه
چک کردن یارانه
برای این کار باید کد دستوری #کد ملی*۴۳۸۵۷*۴* را در تلفن خود شمار گیری نمایید.
بلافاصله پس از شماره گیری این کد، استعلام یارانه با کد ملی و سریال شناسنامه برای شما انجام گرفته و وضعیت دریافت یارانه تان مشخص میشود.
همچنین بخوانید:
حذف و اضافه یارانه ها در وقت اضافه| ورود به سامانه هدفمندی یارانه ها hadafmandi.ir
توجه داشته باشید که این روش، تنها مشمول بودن یا نبودن خانواری که کد ملی سرپرست آن وارد شده را مشخص میکند و اطلاعات دیگر.
از جمله اطلاع در مورد دهک بندی خانوار ارائه نمیدهد. همچنین با این روش امکان اعتراض به وضعیت یارانه را هم نخواهید داشت.
نحوه بررسی شماره حساب بانکی و استعلام یارانههای واریزی
اما از کجا بفهمیم که یارانه نقدی به کدام حساب بانکی ما واریز میشود و تا کنون چه مقدار یارانه دریافت کردهایم؟
برای یافتن پاسخ این سوالات باید به «سامانه رفاهی» به آدرس اینترنتی refahi.ir برویم.
همچنین بخوانید:
افزایش یارانه نقدی خبر جدید چهار ساعت پیش| جزئیات بیشتر پیگیری یارانه معیشتی با کد ملی در سامانه اعتراض hemayat.mcls.gov.ir
برای ورود به سامانه رفاهی (که در زیرمجموعه سازمان هدفمندی یارانهها قرار دارد)، کافی است در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند لاگین نمایید تا اطلاعات حساب و اطلاعات یارانههای پرداختی را در قالب یک جدول مشاهده نمایید.
چک کردن یارانه
چک کردن یارانه
در اطلاعات حساب، نام بانک، شماره حساب و شماره شبا حساب بانکیای که یارانه تان به آن واریز میشود، نمایش داده میشود.
دقت کنید که اگر کادر مربوط به شماره شبا خالی بود، اشکالی به وجود نمیپاید و جای نگرانی ندارد.
جهت مشاهده اطلاعات سوابق یارانههای پرداختی، باید روی گزینه «مشاهده سوابق واریزیها» کلیک کنید تا جدولی پیش رویتان قرار گیرد.
در آن دهک خانوار شما و میزان یارانه واریزیتان در هر دوره مشخص میشود و هم شامل جزییات دیگری از جمله زمان واریز یارانه نقدی به حساب شماست.
چگونه بفهمم که مشمول دریافت یارانه معیشتی هستم یا خیر؟
در پاسخ به این پرسش باید گفت که یارانه حمایت جبرانی معیشت خانوارها با یک فرمول ثابت به افراد تعلق میگیرد: جز دهک بالای درآمدی(دهکهای ۱ تا ۹)
البته مبلغ یارانه معیشتی (همان بسته حمایتی) به مانند مبلغ تشویقی کالابرگ الکترونیک، در دهکهای مختلف متفاوت است.
به این صورت که سه دهک پایین درآمدی یعنی دهک ۱، ۲ و ۳ مبلغ بیشتری دریافت میکنند و دهکهای ۴ تا ۹، مبلغی کمتر.
منبع:اندیشه معاصر
ارسال نظر