پایا یا ساتنا؟ کدام یک به نفع شماست؟

اقتصاد 100- ۵ روشی که با استفاده از آن می توانید انتقال وجه انجام دهید به شرح زیر هستند

پایا یا ساتنا؟ کدام یک به نفع شماست؟

اپلیکیشن های پرداخت بانکی  (دارای محدودیت برای انتقال وجه و معمولا انتقال وجه با این اپلیکیشن ها تا سقف ۳ میلیون تومان هست)

موبایل بانک و اینترنت بانک (سقف انتقال وجه در این روش ۱۰ میلیون تومان است هر چند این مبلغ با توجه به قوانین بانکی در مورد حسابی که باز کردید می تواند بیشتر یا کمتر باشد)

توجه:

 برای استفاده از سرویس های موبایل بانک یا اینترنت بانک باید به یکی از شعب بانکی که دارای حساب هستید مراجعه نمایید و درخواست فعال سازی این موراد را نماییدک.

استفاده از دستگاه های ATM یا همان خودپردازهای بانکی (این روش نیز مانند روش اول با محدودیت انتقال وجه ۳ ملیونی همراه است.)

توجه: همچنین شما می توانید اگر فرصت کافی برای مراجعه حضوری به خودپردازها یا شعب بانکی دارید با پر کردن فرم و پروسه های اداری آن هر مبلغی را که بخواهید بدون هیچ محدودیت به سایر حساب ها یا حساب خود واریز کنید.

ساتنا چیست

ساتنا چیست؟

در راستای فرهنگ سازی دولت برای استفاده از اینترنت بانک و همراه بانک ها در سال گذشته بخشنامه ای مبنی بر افزایش کارمزدهای بانکی مطرح شد.

ساتنا در حقیقت سامانه الکترونیکی تسویه ناخالص آنی است که در سال ۱۳۸۵ برای انتقال مبالغ متفاوت را بدون هیچ محدودیتی و بدون کارمزد مطرح شد.

مدت زمان واریز ساتنا

مدت زمان عملیات ساتنا بین ۲ ثانیه تا ۲۰ دقیقه متغییر است که در زمان کاری بانک ها انجام می شود و در غیر این صورت به روز کاری بعد موکول می شود. (توجه داشته باشید ساعت کاری بانک ها از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۱۳ و پنجشنبه ها از ساعت ۸ تا ۱۲ است)

نکته: پیشنهاد می کنیم حتما این فرایند را ابتدای صبح انجام دهید تا با مشکل مواجه نشوید و پرداختی های شما در زمان مقرر و بدون هیچ مشکلی انجام شود.

همچنین شما هر چه ساتنا داشته باشید در یک روز به ترتیب به حساب شما واریز خواهند شد و محدودیتی در دریافت پول از طریق ساتنا نخواهید داشت. این سیستم پرطرفدار بدون هیچ کارمزدی در سریع ترین زمان ممکن نیاز شما را برطرف می کند.

محدودیت انتقال ساتنا

به طور کلی ساتنا یا حواله ساتنا از حداقل مبلغ ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ تومان مورد استفاده قرار می گیرد که همین مورد می تواند محدودیت های انتقالات بانکی را تا حد زیادی بر طرف کند.

پایا چیست

پایا چیست؟

پایا که کاربردی همچون ساتنا دارد برای انتقال وجه از حسابی به حساب دیگر در همان بانک یا بانکی دیگر انجام می شود. پایا به شما کمک می کند تا مبالغی را از حساب خود به حساب سایرین حواله نمایید. این سیستم الکترونیکی برای افراد حقیقی و حقوقی کاربرد دارد.

شما می توانید در سامانه پایا، شماره کارت مشتریان، حقوق کارمندان و… را تعریف کنید و با استفاده از این سرویس تمام مبالغ را در زمان مورد نظرتان و با وجه های متفاوت و مورد نظرتان واریز نمایید.

مدت زمان واریز پایا

مدت زمان حواله پایا روزانه 3 بار است به این معنی که مبلغ مورد نظر شما در زمان های مختلف و خورد خورد به حساب فرد مورد نظرتان واریز می شود.

مورد بالا علت محبوبیت حواله ساتنا نسبت به حواله پایا است چرا که سرعت ساتنا بالاتر است و بنابر این اگر می خواهید به یک حساب در طول روزها و ماه های آینده واریز کنید، از پایا استفاده کنید.

محدودیت انتقال پایا

انتقال وجه از طریق پایا از حداقل ۱ ریال و حداکثر 50,000,000 تومان است.

توجه: اگر حواله پایا انجام شود، هیچ راهی برای ابطال آن نیست بنابر این پیشنهاد می کنیم حتما قبل از کلیک بر روی دکمه انتقال، مشخصات شخص گیرنده را به صورت کامل و دقیق بررسی کنید چرا که در اینجا فقط شما مسئول هستید و بانک هیچ مسئولیتی در این زمینه بر عهده نمی گیرند.

تفاوت ساتنا و پایا

اکنون که با تفاوت پایا و ساتنا به طور کامل آشنا شدید و می دانید کدام گزینه برای چه موردی خوب است و کاربرد دارد بیایید یک جمع بندی مختصر در مورد تفاوت های این دو حواله بپردازیم.

حداقل مبلغ انتقال وجه از پایا ۱۵ میلیون تومان و حداکثر ۵۰ میلیون تومان است.

حداقل مبلغ انتقال وجه از ساتنا 50 میلیون تومان و حداکثر ۹۹.۹۹۹.۹۹۹ تومان است.

انتقال مبلغ در ساتنا سریع تر از پایا است.

پایا برای بلند مدت مناسب است.

فرم انتقال وجه ساتنا

برای انتقال وجه با روش ساتنا و پایا استفاده از همراه بانک هایی که قابلیت انتقال وجه از این طریق ها را دارند یک روش ساده برای این منظور است.

باید توجه داشته باشید برای انتقال وجه از طریق ساتنا شما نیاز به شماره شبای شخص گیرنده وجه دارید بنابر این باید قبل از هر عملی اقدام به دریافت شماره شبا نمایید. (برای دریافت شماره شبا سریع ترین راه استفاده از سایت های معتبری مثل شبایاب است.)

روش دیگر پایا یا ساتنا کردن مراجعه حضوری به بانک و درخواست فرم انتقال وجه پایا یا ساتنا است.

سخن پایانی

ساتنا و پایا خدماتی از بانکداری الکترونیک هستند که امکان واریز و انتقال وجه را از طریق اینترنت و بدون نیاز به مراجعه حضوری به بانک برای مشتریان فراهم کرده اند. در این مطلب با تفاوت های پایا و ساتنا و محدودیت های هر یک برای انتقال وجه آشنا شدید. دانستید که ساتنا مخفف سامانه تسویه ناخالص آتی و پایا نیز به معنای سامانه اتاق پایاپای الکترونیکی است.

در پایان به این نکته توجه داشته باشید در این دو روش بر خلاف روش های سنتی سابق برای انتقال وجه شما نیاز به داشتن و دریافت شماره شبا بانکی دارید که از طریق شماره حساب یا شماره کارت می توانید به شماره شبای فرد گیرنده وجه دسترسی پیدا کنید.

منبع:ایونا

کیف پول من

فروش همستر کامبت
کی بود می‌گفت پول نمیشه!

چیزی تا لیست شدن همستر نمانده، شما با طی کردن مراحل زیر می‌توانید ارز خود را از همه زودتر به فروش برسانید:

۱ - ثبت نام کنید و لینک رفرال خود را کپی کنید.
۲ - با لینک رفرال خود، دوستانتان را دعوت کنید.
۳ - به ازای دعوت از هر دوست، تون کوین رایگان دریافت کنید.
۴ - با دعوت از تعداد بیشتری از دوستان، شانس خود را برای برنده شدن در قرعه کشی کیف پول من بیشتر کنید.
۵ - پس از لیست شدن همستر، ارز خود را به راحتی نقد کنید.

لیست جوایز قرعه‌کشیemoji

آیفون ۱۶

اپل واچ سری ۱۰

پلی استیشن ۵

و ...



وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما