این ماه دولت به چه کسانی یارانه اضافه ۶۲۰هزار تومانی واریز می کند؟ + جزئیات
اقتصاد 100- یارانه نقدی فروردین ۱۴۰۳ طبق ماه قبل در همان تاریخ پرداخت میشود و واریز سومین شارژ ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ در تاریخ ۱۷ الی ۱۸ فروردین همچون ماههای قبل شارژ میشود.
یارانه نقدیفروردین ۱۴۰۳ طبق ماه قبل در سال گذشته در همان تاریخ پرداخت میشود و واریز سومین شارژ ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ در تاریخ ۱۷ الی ۱۸ فروردین همچون ماههای قبل شارژ میشود.بر همین اساس، در صورتی که سرپرستان خانوار جز دهکهای اول تا سوم هستند، مبلغ ۴۰۰ هزار تومان بهازای هر نفر و ۳۰۰ هزار تومان برای سایر دهکها یارانه نقدیبه حساب آنان واریز خواهد شد..در ادامه به آخرین خبر از یارانه نقدی در سایت خبر آزاد همراه باشید.
منابع هدفمندسازی یارانهها در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ با رشدی ۱۵ درصدی به ۷۵۸ هزار میلیارد تومان رسیده است. این در حالی است که منابع هدفمندی یارانهها در بودجه سال گذشته حدود ۶۵۹ هزار میلیارد تومان بوده است. با این حساب یک خانوار ۳ نفره در سال آینده مبلغ ۱ میلیون و ۳۸۰ هزارتومان یارانه نقدی خواهند گرفت.
سایت دهک بندی یارانه نقدی
یارانه نقدی فروردین ۱۴۰۳ طبق ماه قبل در همان تاریخ پرداخت میشود و واریز سومین شارژ ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ در تاریخ ۱۷ الی ۱۸ فروردین همچون ماههای قبل شارژ میشود.
همزمان با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک پرسشهای مختلفی از سوی شهروندان مطرح شد، از همین رو وزارت رفاه اقدام به پاسخِ برخی پرسشهای احتمالی شهروندان مانند اینکه «آیا قرار است یارانههای نقدی حذف شود؟» یا اینکه «برای ثبتنام افراد جامانده از دریافت یارانه باید چه کنیم؟» کرده است.
در بسیاری از کشورها، دولتها از برنامههای یارانه نقدی برای کمک به افراد با درآمد کم استفاده میکنند. یارانه نقدی یک پرداخت مستقیم از دولت به گیرنده است که به صورت پول نقد یا از طریق کارتهای بانکی انجام میشود. این برنامهها برای کاهش فقر و تشویق بهترین استفاده از منابع جامعه، به کار میروند. بسیاری از این برنامهها از محدودیت دریافت تمایل دارند و تحت شرایط و دستورالعملهای خاصی تعیین میشوند تا به هدف موردنظر دست یابند. این برنامههای یارانه نقدی غالباً به عنوان یک پشتوانه مالی برای کسانی که به دلیل شرایط اقتصادی نیاز به کمک دارند، عمل میکنند.
<p>یارانه نقدی فروردین ۱۴۰۳ طبق ماه قبل در همان تاریخ پرداخت میشود و واریز سومین شارژ ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ در تاریخ ۱۷ الی ۱۸ فروردین همچون ماههای قبل شارژ میشود.
همزمان با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک پرسشهای مختلفی از سوی شهروندان مطرح شد، از همین رو وزارت رفاه اقدام به پاسخِ برخی پرسشهای احتمالی شهروندان مانند اینکه «آیا قرار است یارانههای نقدی حذف شود؟» یا اینکه «برای ثبتنام افراد جامانده از دریافت یارانه باید چه کنیم؟» کرده است.
در بسیاری از کشورها، دولتها از برنامههای یارانه نقدی برای کمک به افراد با درآمد کم استفاده میکنند. یارانه نقدی یک پرداخت مستقیم از دولت به گیرنده است که به صورت پول نقد یا از طریق کارتهای بانکی انجام میشود. این برنامهها برای کاهش فقر و تشویق بهترین استفاده از منابع جامعه، به کار میروند. بسیاری از این برنامهها از محدودیت دریافت تمایل دارند و تحت شرایط و دستورالعملهای خاصی تعیین میشوند تا به هدف موردنظر دست یابند. این برنامههای یارانه نقدی غالباً به عنوان یک پشتوانه مالی برای کسانی که به دلیل شرایط اقتصادی نیاز به کمک دارند، عمل میکنند.
سوالات مهم درباره یارانه نقدی
۱.. آیا قرار است یارانههای نقدی حذف شود؟
خیر، یارانه نقدی حذف نمیشود.
۲. آیا تغییری در پرداخت یارانهها صورت میگیرد؟
هیچ تغییری در زمان واریز نقدی یارانهها صورت نمیگیرد. مردم میتوانند یارانه نقد خود را هرماه دریافت کنند.
۳. آیا بعد از اجرایی شدن این طرح دیگر نمیتوانیم یارانه نقدی دریافت کنیم؟یارانه نقدی به قوت خود باقی است.
۴. استفاده از این اعتبار به چه صورت امکانپذیر است؟
خانوارهای یارانهبگیر در دهکهای ۱ تا ۷ مشمول دریافت اعتبار ۲۲۰ هزار تومانی میشوند و میتوانند با مراجعه به فروشگاههای متصل به طرح کالابرگ از اعتبار خود استفاده کنند.
۵. شبکه ملی اعتبار و مزیت طرح خرید اعتباری چیست؟
شبکه ملی اعتبار که به اختصار “شما” نامیده میشود، بستر مدیریت و اختصاص اعتبارهای حمایتی بر اساس سیاستگذاریهای رفاهی کلان دولت به صورت دقیق بر اساس هر کدملی است. در بستر شبکه ملی اعتبار (شما) رفتار حمایتی براساس هر کدملی تعریف میشود؛ یعنی هر فرد در هر کجای ایران که دارای کد ملی باشد به صورت دقیق و بدون انحراف از سیاستگذاریهای رفاهی بهرهمند خواهد شد. در قدمهای بعدی برنامه نیاز و شرایط زندگی و با توجه به پایشهای دقیق، امکان بهرهمند شدن از حمایتهای اختصاصی و مناسب هر فرد با تخصیص اعتبار وجود دارد.
۶. شرکت در طرح خرید اعتباری اختیاری است؟ و اینکه اگر از اعتبار تخصیصیافته استفاده نکنیم آخر ماه این اعتبار از بین خواهد رفت؟
شرکت در این طرح کاملا اختیاری است؛ یعنی به هر خانوار این اختیار داده میشود که در صورت تمایل از اعتبار تخصیص داده شده استفاده کند. در صورت عدم استفاده، اعتبار سوخت خواهد شد.
۷. اگر از تمام اعتبار اختصاص داده شده استفاده نشود مابقی از بین میرود یا در حساب باقی میماند؟
مابقی اعتبار سوخت خواهد شد.
۸. برای استفاده از طرح کالابرگ الکترونیکی چه طور میتوانیم ثبتنام کنیم و به کجا مراجعه کنیم؟ آیا مدارک خاصی مورد نیاز است؟
برای بهرهمندی از مزایای طرح، نیاز به ثبتنام، مراجعه یا ارائه مدارک نبوده و امکان خرید اعتباری به صورت خودکار برای تمامی افرادی که مشمول دریافت یارانه بوده و در دهکهای یک تا هفت هستند فعال میشود.یارانه این افراد حذف میشود
طیبه حسینی، سخنگو سازمان هدفمندسازی یارانهها در این خصوص به مهر گفت: در خانوارهای دهک دهم افرادی هستند که به واسطه وجود یکی از فرزندان یا یکی از اعضای زیرمجموعه آنها باعث شده که آن خانواده جز دهک دهم باشند؛ به عنوان مثال فرزند بالای ۱۸ سال دارد که دارای درآمد بوده و حقوق بالاتر از سایر اعضای خانوار دارد و همین امر سبب میشود که خانوار در دهک دهم قرار گیرد.
وی اظهار کرد: خانوارهایی که دارای چنین وضعیتی هستند، میتوانند به پنجره ملی دولت مراجعه و در قسمت یارانه وارد شوند.
حسینی افزود: فردی که درآمد بالایی دارد خود باید به سامانه وارد شود. این ورود باید با شماره موبایل به نام فرد بوده باشد. آنجا اعلام میشود که شما در دهک دهم قرار دارید. اطلاعات هویتی اعم از نام و نام خانوادگی، کد ملی، کد پستی و سایر مشخصاتی که مربوط به شخص است دیده میشود. گزینهای وجود دارد به نام اعتراض، گزینه اعتراض را زده و وارد پنجره اصلی میشوند. در پنجره اصلی دلیل اعتراض از فرد پرسیده میشود. در خصوص دلیل اعتراض، گزینههای مختلفی وجود دارد، از عدم سازش، استقلال مالی و….
سخنگو سازمان هدفمندسازی یارانهها گفت: فرزندی که بالای ۱۸ سال بوده و استقلال مالی دارد و… مثلاً گزینه استقلال مالی را انتخاب میکند. شماره شبا خودش را وارد و ثبت میکند. وقتی این اطلاعات در سیستم خانوار در سیستم سامانه هدفمندسازی یارانهها بهروزرسانی میشود این فرد طبق درخواست شخصی خود از خانوار اصلی خود جدا میشود. به این ترتیب پدر و مادر یا هر کس دیگری که زیرمجموعه است و نخواسته که جدا شود جداگانه دهک بندی میشوند. بنابراین اگر فرد مورد نظر سبب قرار گرفتن خانواده در دهک دهم شده باشد با جدا شدن، مشکل خانوار حل شده و خانوار مجدد به جمع یارانه بگیران اضافه میشود. در ادامه فقط این فرد است که به عنوان دهک دهم یارانه وی حذف میشود.
سامانه جدید دهک بندی یارانه
سامانه جدید دهک بندی یارانه چه سایتی است ؟چگونه وضعیت یارانه خود را استعلام بگیریم؟ سایت دهک بندی یارانه چه سایتی است و نحوه استعلام گرفتن آن چگونه است
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، سامانه جدید دهک بندی یارانه چه سایتی است ؟چگونه وضعیت یارانه خود را استعلام بگیریم؟ سایت دهک بندی یارانه چه سایتی است و نحوه استعلام گرفتن آن چگونه است. برای مشاهده جواب این سوالات اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
دهک چیست؟
از لحاظ آماری دهک به معنای یک دهم جمعیت کل کشور و یک مفهوم نسبی و جمعیتی است. به عبارت دیگر دهک ۱۰ معدل ۱۰ درصد از جمعیت کشور خواهد بود که در مجموع و پس از ترکیب آیتم های وسع سنجی نسبت به مابقی جمعیت کشور وضعیت رفاهی بالاتری دارد.لازم به ذکر است هر دهک از لحاظ جمعیتی همواره ثابت و به طور متوسط شامل ۸.۵ میلیون نفر است. بنابراین در صورتی که در هر مرحله از وسع سنجی افراد از دهک ۱۰ خارج شده و به دهک های پایین تر بروند، دقیقا معادل تعداد همان افراد از دهک های پایین تر به دهک ۱۰ اضافه می شوند.
سایت دهک بندی یارانه
روش های استعلام دهک بندی خانوار
افراد برای کسب اطلاع از دهک خانوار خود می توانند از دو روش ذیل استفاده نمایند:
استعلام از طریق سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: متقاضیان می توانند برای اطلاع از آخرین وضعیت دهک بندی خود به سامانه حمایت به نشانی https://hemayat.mcls.gov.ir / مراجعه کنند. با ورود به سامانه دهک بندی خانوار امکان بررسی و پیگیری واریز یارانه معیشتی برای افراد وجود دارد.
استعلام دهک خانوار از طریق شماره گویا: برای استفاده از این روش متقاضیان باید ابتدا با شماره ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ تماس بگیرند. سپس کد ملی سرپرست خانوار و شماره تلفن شان را وارد کنند. به این ترتیب می توانند از دهک خود مطلع شوند.
سامانه جدید حمایت دهک بندی hemayat.mcls.gov.ir
در توضیح چیستی سامانه جدید حمایت دهک بندی یارانه باید گفت، این سامانه، از سوی دولت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راه اندازی شده تا خدمات مربوط به مواردی چون یارانه، استعلام دهک بندی و مشاهده شناسنامه اقتصادی خانوار، همچنین، درخواست بررسی در خصوص اعتراض به دهک بندی را به صورت غیر حضوری، به شهروندان، ارائه دهد.
سامانه جدید حمایت دهک بندی یارانه، با جستجوی آدرس hemayat.mcls.gov.ir، در اختیار شهروندان خواهد بود و تنها، سرپرستان خانواری که در این سایت، از حساب کاربری برخوردارند می توانند، نسبت به ورود به پورتال شخصی و استفاده از امکانات سامانه، اقدام کنند.
لذا ضروری است، تمامی سرپرستان خانوار، از نحوه ورود و ثبت نام در سامانه جدید حمایت دهک بندی hemayat.mcls.gov.ir مطلع باشند که این موارد، در تیترهای بعدی مقاله حقوقی دینا، ضمن ارائه راهنمای تصویری، بررسی و توضیح داده شده اند.
نحوه ورود در سامانه حمایت دهک بندی با کد ملی
برای ورود در سایت حمایت معیشتی جاماندگان داوطلبان باید مراحل زیر را انجام دهند:
۱. ورود به سامانه حمایت به نشانی hemayat.mcls.gov.ir
۲. انتخاب گزینه «ورود به سامانه»
۳. نمایش پنجره ورود به سامانه حمایت معیشتی
۴. ثبت اطلاعات مربوط به کد ملی سرپرست خانواده و در کادر دوم شماره حساب واریز یارانه
اگر یارانه اصلی را ماهانه دریافت میکنید، اما موفق به انجام مراحل ثبت نام یارانه نشدهاید، شماره حساب یارانه خود را در این قسمت ثبت کنید. اما اگر حتی یارانه شما هم از چند سال پیش قطع شده، شماره حسابی که قبلا یارانه معیشتی به آن واریز می شد را وارد کنید. با تکمیل اطلاعات، شما در وضعیت «خانواده تک نفره» یا «خانواده چند نفره» قرار خواید گرفت.
چنانچه با شخص دیگری از اعضای خانواده زندگی نمیکنید و سرپرستی خانواده با خودتان است، باید تیک “گزینه خانواده تک نفره” را انتخاب کنید.
۵. وارد کردن کد امنیتی و انتخاب گزینه ورود
۶. تکمیل رضایت نامه دسترسی به اطلاعات دارایی و مالی خانواده
۷. پایان مراحل ثبت نام در سامانه
امکانات سامانه حمایت دهک بندی hemayat.mcls.gov.ir
پس از توضیح چیستی سامانه جدید حمایت دهک بندی یارانه و نحوه ورود به سایت hemayat.mcls.gov.ir در تیترهای پیشین، در این تیتر از مقاله دینا، امکانات سامانه حمایت دهک بندی hemayat.mcls.gov.ir، مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این امکانات، عبارتند از:
مشاهده وضعیت اقتصادی خانوار
مشاهده اعضای خانوار
مشاهده دهک بندی یارانه
ثبت شکایت یارانه یا همان، ثبت درخواست بررسی، در خصوص دهک بندی یارانه
دسترسی به ویدئوهای آموزشی و راهنمای استفاده از سامانه حمایت
پیگیری یارانه معیشتی با ورود به سامانه دهک بندی
سامانه دهک خانوار با کد ملی به شما امکان پیگیری نتیجه ثبت نام یارانه و معیشتی را میدهد. به این منظور باید بعد از ورود به سامانه دهک بندی با لپتاپ، وارد صفحه اصلی سایت بشوید و بر روی گزینه ورود به سامانه کلیک کنید تا پنجره ورودی برای شما نمایش داده شود.
حال مشخص کنید که خانواده شما تکنفره یا چندنفره است، سپس گزینه مربوطه را انتخاب نمایید. و بعد اطلاعات لازم را وارد کنید.
اکنون باید کد امنیتی موجود را هم قرار داده و گزینه ورود را هم بزنید. سپس وارد حساب کاربری خود در این سامانه شوید. اگر به هر دلیلی نتیجه ثبتنام سامانه حمایت معیشتی شما مشخص نشد، میتوانید شناسنامه اقتصادی و اجتماعی خانواده را در این سامانه ببینید.
همچنین وضعیت قبولی یا رد درخواست هم تعیین میشود و قابل مشاهده است. اما درصورتیکه هنوز شناسنامه اقتصادی در سایت قرار ندادهاند و نتیجه مشخص نکردند، یعنی بررسیهای اطلاعاتیتان کامل نشده است.
اگر یک سال از ثبتنام و ورودتان به سایت میگذرد و هنوز وضعیت شما را مشخص نکردند، باید بهصورت حضوری به نهادهای مرتبط مراجعه فرمایید. اگر نتیجه ثبتنام شما در سایت حمایت معیشتی مشخص شده است، اما آن را رد کرده بودند، باید مجددا رضایتنامه تکمیل کنید. سپس درخواست بازبینی بدهید و منتظر بمانید تا نتیجه نهایی را به شما اعلام نمایند.
اگر قصد دارید نتایج بررسیها را بر اساس اطلاعات بهروزرسانی شده شناسنامه اقتصادی خانواده را ببینید، باید به نشانی اینترنتی hemayat.mcls.gov.ir مراجعه نمایید. اگر رقم آخر کد ملی سرپرست خانوار فرد است، در روزهای فرد و در غیر این صورت در روزهای زوج، به این سامانه سر بزنید. اینگونه کیفیت خدمترسانی به شما بالاتر میرود.
اعتراض به بررسی های دهک
در سامانه جدید دهک بندی یارانه افراد میتوانند اعتراضات خود را به تکتک قسمتهای دادهای مثل اطلاعات خودرو، تراکنشهای بانکی بهصورت جداگانه ثبت کنند. حتی میتوانند مجددا درخواست بازبینی دهند تا همه چیز از اول بررسی شود. پس موارد گفته شده یکی از مزیتهای ورود به سامانه دهک خانوار با کد ملی است.
به این منظور وارد سامانه اعتراض به دهک بندی یارانه به نشانی hemayat.mcls.gov.ir شوید و درخواست خود را برای پیگیری در مراحل بعدی ارائه کنید. چنانچه به درخواست ثبت شده رسیدگی شود، نتیجه به شما اعلام خواهد شد.
سوالات متداول
۱- آدرس سامانه حمایت دهک بندی چیست؟
سامانه حمایت دهک بندی یارانه، از طریق آدرس hemayat.mcls.gov.ir، در دسترس می باشد که جزئیات آن در متن مقاله آمده است.
۲- امکانات سامانه حمایت دهک بندی چیست؟
از مهم ترین امکانات سامانه حمایت دهک بندی، hemayat.mcls.gov.ir می توان به مواردی چون، دسترسی به ویدئو های آموزشی و مشاهده شناسنامه اقتصادی خانوار، اشاره کرد که جزئیات آن، در متن مقاله، آمده است.
۳- نحوه ورود به سامانه حمایت دهک بندی چگونه است؟
برای ورود به سامانه حمایت دهک بندی، سرپرست خانوار باید، آدرس سایت، یعنی hemayat.mcls.gov.ir را جستجو نموده و پس از کلیک برروی گزینه ورود و درج کد ملی و رمز عبور خود، وارد سامانه شود که جزئیات این امر در متن مقاله، آمده است.
منبع:اندیشه قرن
ارسال نظر