شیرینی هم به کالای لوکس تبدیل شد / شیرینی تر کیلویی 250 هزار تومان شد!
اقتصاد100- رییس اتحادیه قنادان تهران میگوید؛ امسال به دلیل آزادسازی نرخ کالاهای اساسی، قیمتگذاری دستوری برای شیرینی نداریم و شیرینی فروشیهای درجه یک و دو بر اساس متریال مورداستفاده و عرضه و تقاضا قیمتها را تعیین میکنند.
نگاهی گذرا بر قیمت شیرینی در ۳ سال گذشته داریم تا شما هم ببینید شیرین کردن کامتان چقدر برای شما آب خورده؟!
سال ۱۴۰۱ قیمت هر کیلو شیرینی تر ۷۸ هزار تومان، زبان و پاپیونی ۶۵ هزار تومان، دانمارکی ۶۵ هزار تومان و کیک یزدی نیز ۴۹ هزار تومان.
سال ۱۴۰۲ برحسب کیفیت و درجهبندی قیمت هر کیلوگرم شیرینی تر بین ۱۲۰ تا ۱۳۵ هزار تومان، شیرینی دانمارکی بین ۹۰ تا ۱۱۰ هزار تومان، کیک یزدی بین ۷۰ تا ۸۵ هزار تومان، نارگیلی و گردویی بین از ۱۴۰ تا ۱۶۰ هزار تومان، کشمشی و زبان بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان بوده است.
امسال ریش و قیچی قیمتگذاری شیرینی در دست قنادیهاست و قرار است قیمت شیرینی بر اساس کیفیت و رتبهبندی توسط قنادیها تعیین شود. حال مرجعیت این کیفیت و رتبه بندی چیست و چگونه است خدا داند.
بررسیهای میدانی از قنادیهای سطح شهر نشان میدهد امسال قیمت هر کیلوگرم شیرینی تر و خامهای بر حسب کیفیت بین ۱۸۵ تا ۲۵۰ هزار تومان، شیرینی دانمارکی، زبان و پاپیونی بین ۱۲۰ تا ۱۷۰ هزار تومان، کیک یزدی بین ۸۰ تا ۱۲۰ هزار تومان در شیرینی فروشیهای درجه یک و دو به فروش میرسد.
با اینهمه رییس اتحادیه قنادان تهران میگوید؛ در صورتی که شهروندان در خصوص کیفیت و قیمت محصولات عرضه شده در قنادیها و شیرینی فروشیهای تهران شکایتی داشته باشند، میتوانند با شماره تلفن ۶۶۹۴۴۴۱۱ و ۶۶۹۴۴۴۹۹ با اتحادیه قنادان یا شمار ۱۲۴ سازمان تعزیرات کشوری تماس بگیرند.
طبق آمارها در مجموع بیش از ۳۵ هزار واحد قنادی و شیرینیفروشی دارای پروانه در سراسر کشور فعالاند که از این تعداد حدود ۲ هزار واحد پروانهدار در تهران فعالیت دارند.
ارسال نظر