چرا نقره بهترین گزینه سرمایه‌گذاری است؟ / پیش‌بینی‌های کلیدی قیمت

اقتصاد 100- سرمایه‌گذاری در نقره؛ فرصتی طلایی در بحران اقتصادی جهانی جنگ تعرفه‌ای آمریکا و چین و افزایش قیمت جهانی طلا، مسیر را برای جهش قابل‌توجه نرخ نقره هموار کرده است؛ پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهند که نقره به‌زودی به تراز 50 برابری قیمت طلا خواهد رسید.

چرا نقره بهترین گزینه سرمایه‌گذاری است؟ / پیش‌بینی‌های کلیدی قیمت
افشین تقی‌زادگان، مدیر مجموعه بنکداری نقره خام تقی‌زادگان، در مصاحبه اختصاصی با سایت طلا اظهار داشت: با توجه به جنگ تعرفه‌ای میان آمریکا و چین، تحولاتی عمیق در نظم اقتصادی جهانی به وقوع پیوسته است. این نبرد اقتصادی که هر روز ابعاد گسترده‌تری پیدا می‌کند، کشورهای زیادی را تحت تأثیر قرار داده و آغازگر دوره‌ای تازه از جنگ اقتصادی جهانی شده است.

اهمیت بازار فلزات گران‌بها

عضو کارگروه نقره اتحادیه طلا و جواهر مشهد با اشاره به شرایط موجود بیان کرد: در چنین وضعیتی، بازار فلزات گران‌بها، به‌ویژه نقره، نقش اساسی و مهمی ایفا خواهد کرد. در حال حاضر، نرخ اونس جهانی طلا به حدود ۳۳۰۰ دلار رسیده و اگر نسبت ۵۰ برابری اونس طلا به نقره لحاظ شود، نرخ اونس جهانی نقره باید در محدوده ۵۵ تا ۶۰ دلار قرار گیرد؛ انتظار می‌رود که این تغییر به‌زودی اتفاق بیافتد. با توجه به قیمت فعلی نقره که بسیار پایین‌تر از این محدوده است، پیش‌بینی می‌شود در ماه ژوئن، شاهد جهش قابل‌توجهی در نرخ جهانی نقره باشیم.

روند صعودی نقره در بازار جهانی

تقی‌زادگان در ادامه اضافه کرد: در صورت دستیابی به توافقات سیاسی میان ایران و آمریکا و کاهش نرخ دلار به حدود ۷۰ تا ۷۵ هزار تومان، سرمایه‌گذاری در نقره همچنان یکی از سودآورترین گزینه‌ها برای سرمایه‌گذاران باقی خواهد ماند. حرکت صعودی نقره در بازار جهانی هنوز آغاز نشده و پیش‌بینی می‌شود که در روزها یا هفته‌های آتی، شاهد آغاز این روند افزایشی باشیم.

افزایش حداقل ۵۰ درصدی نرخ نقره

افشین تقی‌زادگان اظهار داشت که در هفته‌های آتی، اونس جهانی نقره احتمالا افزایش حداقل ۵۰ درصدی نسبت به نرخ فعلی خواهد داشت. وی به استاندارد داخلی اشاره کرد و افزود: ساچمه نقره با عیار ۹۹۵، به‌عنوان معیار اصلی شناخته می‌شود، هرچند عیارهای ۹۹۰ و ۹۹۹ نیز در بازار موجود هستند. برای سهولت در معاملات، استفاده از ساچمه‌های با عیار استاندارد ساخت کشورمان ۹۹۵ توصیه می‌شود.

ظرفیت صادرات نقره در ایران

تقی‌زادگان بیان کرد که شهر مشهد به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی تأمین نقره در کشور ظرفیت بزرگی برای ورود ارز به کشور دارد. وی افزود: عدم همکاری مؤثر سازمان‌هایی نظیر گمرک جمهوری اسلامی ایران باعث شده تا صادرات نقره با مشکلات جدی مواجه شود. با فعال‌سازی این ظرفیت، می‌توان سه هدف مهم را محقق کرد:

ایجاد اشتغال

ورود ارز به کشور

معرفی توانمندی‌های ایران در صنعت نقره به بازارهای جهانی

مبارزه با قاچاق نقره

در شرایط تحریمی کنونی، ورود ارز به کشور یک ضرورت اقتصادی است. وی تأکید کرد که بی‌نظمی‌های موجود در حوزه گمرکی باید هرچه سریع‌تر اصلاح شود، زیرا در غیر این صورت، کالای قاچاق به ‌ویژه محصولات ساخته‌شده، وارد کشور خواهد شد؛ پدیده‌ای که در ماه‌های اخیر به‌طور چشم‌گیر افزایش یافته است.

تسهیل صادرات قانونی محصولات نقره

تقی‌زادگان اظهار امیدواری کرد که با همکاری مسئولان، شرایط برای صادرات قانونی محصولات نقره فراهم شود. به این ترتیب، فعالان این حوزه خواهند توانست با آرامش محصولات خود را به بازارهای جهانی عرضه و ارز حاصل از این فروش را به کشور وارد کنند.

در پایان وی خاطرنشان کرد که ورود شمش طلای، نقره و پلاتین از مبادی قانونی بلامانع بوده و مشمول عوارض و مالیات ارزش افزوده نخواهد بود.

وبگردی
    ارسال نظر