اخطار جدی/ راز پشت پرده وام فوری که باید بدانید!
اقتصاد 100- کلاهبرداری سایبری با تبلیغات وام فوری در کانالهای تلگرامی افزایش یافته است؛ سردار گودرزی هشدار داد که تمامی این تبلیغات جعلی بوده و هدف آنها فریب شهروندان است. پلیس فتا از مردم خواست موارد مشکوک را گزارش کنند.

سردار داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتای تهران، با اشاره به شگردهای مجرمان سایبری در شبکههای اجتماعی اظهار داشت: این روزها افزایش چشمگیری در تبلیغات وام فوری، بهویژه در کانالهای تلگرامی مشاهده میشود.
کلاهبرداری به بهانه وام فوری
این تبلیغات معمولاً با هدف تطمیع کاربران و انجام کلاهبرداریهای سایبری صورت میگیرد. مجرمان با بارگذاری رسیدهای ساختگی و ارسال پیامهای جعلی تحت عنوان تشکر مشتریان، تلاش میکنند تا اعتماد شهروندان را جلب کنند و آنها را به استفاده از این خدمات ترغیب نمایند.
چگونه اعتماد کاربران سلب میشود؟شگرد این افراد به گونهای است که متقاضیان وام اغلب اطلاعات شخصی و مالی خود را در اختیار آنان قرار میدهند. اما در نهایت نهتنها مبلغی دریافت نمیشود، بلکه احتمال سوءاستفاده از اطلاعات ارائهشده نیز وجود دارد.
هشدار پلیس فتاسردار گودرزی با تأکید بر این نکته که تمامی افرادی که اقدام به تبلیغ وام فوری از طریق فضاهای غیررسمی میکنند، کلاهبردار هستند، از مردم خواست به هیچوجه تحتتأثیر این تبلیغات قرار نگیرند. وی همچنین از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده چنین مواردی، گزارش تخلف را از طریق سایت پلیس فتا ثبت کنند.
ویژگی تبلیغات کلاهبرداری وام فوری راههای مقابله تبلیغات در کانالهای تلگرامی و صفحات اجتماعی با وعدههای جذاب پرهیز از اعتماد به تبلیغات غیررسمی و گزارش موارد مشکوک به پلیس فتا استفاده از رسیدهای ساختگی و پیامهای جعلی بررسی رسمی بودن خدمات و شرکتها قبل از ارائه اطلاعات مالی عدم ارائه اطلاعات تماس معتبر مشاوره با متخصصان و کسب اطلاعات دقیق از مراکز معتبراست