فوری / گول این پیامک یارانه را نخورید!
اقتصاد 100- اخیراً، کلاهبرداران با استفاده از روش ارسال پیامکهای جعلی مبنی بر قطع یارانه، اقدام به فریب شهروندان کرده و از حسابهای بانکی آنها برداشت غیرمجاز انجام میدهند.
![فوری / گول این پیامک یارانه را نخورید!](https://cdn.eghtesad100.ir/thumbnail/ugHxSAd1Nhi2/vKATQCJZ1E5lg_QRKQ8Zy6Wfsdzl44BrS9x7IAwvKa2JqaqwDOvBRgzMiMbfjjWneBVG919gLpNirnVe6MnqekM1bEhLBZdTTZNRdyMHzAm-fq57Z-c2XEGoIv2ljWpI7G9wORDCCYNc7EfoEiO9A5HkEfzCLyfq/%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87.jpg)
سرگرد جواد مختاررضایی، معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا، در توضیح اقدامات کلاهبرداران هشدار داد که اخیراً افراد سودجو با ارسال پیامکها و پیامهای جعلی به شهروندان، در تلاشند تا با فریب آنها، اطلاعات بانکی و شخصیشان را به سرقت ببرند. در این پیامها از افراد خواسته میشود تا برای مشاهده وضعیت یارانه معیشتی خود، روی لینکی که در پیامک یا پیام قرار دارد، کلیک کنند.
وی تأکید کرد که این لینکها حاوی بدافزار هستند و با کلیک بر روی آنها، اطلاعات ذخیرهشده در گوشیهای همراه کاربران به سرقت رفته و دستگاه آنها تحت کنترل مجرمان سایبری قرار میگیرد. در برخی موارد، کلاهبرداران حتی افراد را به درگاههای جعلی بانکی هدایت کرده و با تحت عنوان "پرداخت مبلغ اندک برای اطلاع از قطع یارانه"، اطلاعات بانکی افراد را به سرقت میبرند و حسابهای بانکی آنها را خالی میکنند.
سرگرد مختاررضایی تصریح کرد که هیچگونه پیامکی از سوی سازمان هدفمندی یارانهها مبنی بر قطع یارانه ارسال نمیشود و پیامکهایی که از سرشمارههای شخصی برای افراد ارسال میشود، حتماً کلاهبرداری است. وی تأکید کرد که هیچ سازمان رسمی و دولتی از شمارههای شخصی برای ارتباط با شهروندان استفاده نمیکند.
وی از مردم خواست تا در صورت دریافت چنین پیامهایی، به لینکهای ارسالی توجه نکنند و از کلیک کردن بر روی آنها خودداری کنند. همچنین شهروندان میتوانند اینگونه موارد را از طریق وبسایت رسمی پلیس فتا به نشانی fata.gov.ir یا شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ گزارش دهند.
این مقام انتظامی در پایان خاطرنشان کرد که پلیس فتا بهصورت شبانهروزی آماده دریافت گزارشهای مردمی و برخورد با مجرمان سایبری است و همکاری و هوشیاری مردم در پیشگیری از اینگونه جرائم بسیار مؤثر است.