در دولت احمدی نژاد و رئیسی مدیر اصلاح طلب داشتیم؟

پاسخ عجیب آقای نماینده به تاخیر در برکناری فرزین از ریاست بانک مرکزی

نایب رییس کمیسیون اقتصادی به اقتصاد 100 می‌گوید: طبق قوانین بانک مرکزی شرایط تغییر رییس بانک مرکزی شرایط سختی است.

پاسخ عجیب آقای نماینده به تاخیر در برکناری فرزین از ریاست بانک مرکزی

به گزارش اقتصاد 100 ، تاخیر در تغییر مدیران رده بالای اقتصادی گلایه ای است که این روزها به کرات خطاب به دولت پزشکیان شنیده می شود. مدیران بازمانده از دولت قبل که می تواند تفکر دولت قبل را اجرایی کرده و در مسیر خلاف تغییر وضع موجود حرکت کنند

جعفر قادری که در مجلس دوازدهم نایب رییس کمیسیون اقتصاد شده می‌گوید لازم نیست مدیران اقتصادی با تغییر دولت‌ها عوض شوند و چه بسا به صلاح کشور است که مدیران قبلی برای حفظ ثبات ماندگار شوند.

قادری که در گفتگو با اقتصاد 100مدعی می‌شود در دولت سیزدهم از ظرفیت مدیران اصلاح‌طلب استفاده شد، در پاسخ به این سوال که در کجا و از چه کسی استفاده شد، سکوت می‌کند و در نهایت می‌گوید «بگذریم!»

در ادامه گفتگوی اقتصاد 100 با جعفر قادری، نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی را می‌خوانید:

***

*آقای قادری! فکر می‌کنند بعد از روی کار آمدن دولت جدید تا چه اندازه لازم است که مدیران اقتصادی نظیر رییس بانک مرکزی تغییر کنند؟

مدت زمان انتصاب برخی از مدیران ۴ ساله است، لذا ۴ ساله او به پایان  نرسیده و طبعا ضرورتی وجود نداشته باشد که تغییر کنند. حتی در برخی حوزه‌ها که تغییرات ضرورت دارد ممکن است تغییرات زودتر از موعد  هم امکان دارد، مشکلاتی ایجاد کند.

*یعنی قضیه حکم ۴ ساله رییس بانک مرکزی منجر به این شده که با وجود برخی انتقادات به عملکردش کماکان در این سمت باقی بماند؟

من فکر می‌کنم طبق قوانین بانک مرکزی شرایط تغییر رییس بانک مرکزی شرایط سختی است. از نظر بنده  الان وضعیت با ثباتی داریم و شاید به صلاح دولت نباشد که این تغییرات را در ابتدا با سرعت انجام دهد. در حقیقت برای تغییر برخی از مدیران باید اجازه دهد که ثباتی در بازار داشته باشیم و بعد بتوانیم تغییر ایجاد  کنیم. بنابراین فکر می‌کنم الان خیلی ضرورتی برای تغییرات وجود ندارد.

*نکته دیگر این است که در حال حاضر مدیران سابق اقتصادی نیز در حال سمت گرفتن هستند، نظر شما در این مورد به چه صورت است؟

چه اشکالی دارد؟ آن دولت هم از ظرفیت مدیران قبلی استفاده کرد. لذا فکر می‌کنم این دولت هم براساس شعاری که مطرح کرده وفاق ملی ایجاب می‌کند که بتواند از ظرفیت دولت قبلی هم استفاده کند. اگر بنا باشد که روال گذشته ادامه دیدا کند و هر دولتی که روی کار می‌آید کامل از بالا تا پایین همه را عوض کند، آن وقت دیگر طرح شعارهایی مانند شعار وفاق ملی موضوعات ندارد.

*البته به نظر می‌رسد این وفاق ملی فقط برای اصولگرایان کارایی دارد و هر زمان مدیری با گرایش اصلاح‌طلبی منصوب می‌شود، صدای اصولگرایان در می‌آید و انتقاد می‌کنند.

خیر. در دولت رییسی بسیاری از چهره‌های اصلاح‌طلب را حفظ کردند. در حقیقت علی‌رغم اینکه دولت سیزدهم شعار وفاق ملی را مطرح نکرد اما رییسی از بسیاری از این ظرفیت‌ها استفاده کرد،در نتیجه اگر دولت فعلی هم می‌خواهد وفاقی ایجاد کند و کار را پیش ببرد، باید از ظرفیت‌ها استفاده کند.

البته هر دولتی این کار را انجام می‌دهد کما اینکه احمدی‌نژاد در دولت اولش از ظرفیت دولت‌های قبلی استفاده کرد، بنابراین در دولت‌های بعدی که فضا محدود و جناحی شد خود آن دولت‌ها ضرر کردند. در مجموع اگر دولت هم بخواهد فضای انتخاب خودش را محدود به یک جریان کند، خودش ضرر می‌کند.

گزارش اقتصاد 100 درباره اختلاف در تیم اقتصادی دولت را بخوانید؛

 فرزین در آستانه جدا شدن از بانک مرکزی؟ /دوئل دلاری در تیم اقتصادی دولت

*برای مثال در دولت سیزدهم از ظرفیت کدام چهره های اصلاح‌طلب استفاده شد؟

استفاده کرد.

*در کجا؟

بگذریم.

 

کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.



وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما