عاملی که دوباره طلا را گران کرد

اقتصاد 100- بهای هر اونس طلا با ۰.۲ درصد افزایش به ۲۳۲۴ دلار و ۳۶ سنت رسید. قیمت طلای آمریکا نیز با ۰.۲ درصد افزایش به ۲۳۳۶ دلار و ۷۰ سنت رسید.

عاملی که دوباره طلا را گران کرد

بازدهی شاخص ۱۰ ساله خزانه‌داری ایالات‌متحده کاهش یافت و در ۴.۲۴۹۶ درصد قرار گرفت و شمش بدون بازده را برای سرمایه‌گذاران جذاب‌تر کرد.

فعالیت تجاری ایالات‌متحده در ماه ژوئن در بحبوحه افزایش اشتغال به بالاترین حد در ۲۶ ماه گذشته رسید. داده‌های هفته گذشته نشان داد که درخواست‌ برای دریافت مزایای بیکاری در ایالات‌متحده به طور متوسط ‌کاهش یافته است.​

معامله‌گران به دنبال گزارش شاخص قیمت هزینه‌های مصرف شخصی هستند که در روز جمعه منتشر می‌شود تا نشانه‌های بیشتری در مورد زمان بندی و مقیاس کاهش نرخ به دست آورند. سرمایه گذاران همچنین منتظر نظرات مقامات فدرال رزرو هستند.

بر اساس گزارش CME FedWatch Tool، معامله‌گران در حال حاضر با احتمال ۶۶ درصد کاهش نرخ بهره در ماه سپتامبر قیمت‌گذاری می‌کنند. نرخ بهره پایین‌تر، هزینه فرصت نگهداری شمش بدون بازده را کاهش می‌دهد.

بر اساس داده‌ها، صادرات طلای سوئیس در ماه مه نسبت به ماه قبل کاهش یافته است که دلیل آن کاهش محموله‌ها به هند و هنگ کنگ است. تقاضای شمش در هند، دومین مصرف کننده بزرگ طلا در جهان، هفته گذشته با نزدیک شدن قیمت‌ها به سطوح بالای بی‌سابقه کاهش یافت و خرید خرده فروشی را کاهش داد.

طبق گزارش رویترز، در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای نقره با ۰.۱ درصد افزایش به ۲۹.۵۵ دلار در هر اونس رسید، پلاتین با ۰.۲ درصد کاهش به ۹۹۰.۳۰ دلار رسید و پالادیوم ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۹۴۷.۵۰ دلار رسید.

منبع:اقتصادآنلاین
کیف پول من

خرید ارز دیجیتال
به ساده‌ترین روش ممکن!

✅ خرید ساده و راحت
✅ صرافی معتبر کیف پول من
✅ ثبت نام سریع با شماره موبایل
✅ احراز هویت آنی با کد ملی و تاریخ تولد
✅ واریز لحظه‌ای به کیف پول شخصی شما

آیا دلار دیجیتال (تتر) گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است؟

استفاده از ویجت خرید ارز دیجیتال به منزله پذیرفتن قوانین و مقررات صرافی کیف پول من است.

وبگردی

ارسال نظر