هزینه ثبت نام کارت سوخت ۱۰۰ هزار تومان اعلام شد
با افزایش ده برابری هزینه ثبت نام کارت سوخت، این مبلغ از ۱۰ هزار تومان به ۱۰۰ هزار تومان افزایش یافت.
داشتن کارت سوخت یکی از دغدغههای اساسی مالکان وسایل نقلیه به شمار میرود زیرا تنها با استفاده از این کارت هوشمند، میتوان سهمیه ماهانه دولتی را دریافت کرد. ثبت نام کارت سوخت از طریق روشهای زیر امکان پذیر است.
روشهای ثبت نام کارت سوخت به چه صورت است؟
ثبت نام کارت سوخت به دو روش حضوری و غیرحضوری انجام میشود:
روش حضوری ثبت نام کارت سوخت
در این روش، متقاضیان موظف هستند با ارائه مدارک لازم اقدام به مراجعه حضوری به دفاتر پلیس ۱۰+ نمایند. این روش رایجترین راه دریافت کارت سوخت میان مالکان وسایل نقلیه به شمار میرود.
در گذشته، متقاضیان دارای خودروهای صفر کیلومتر و نو، برای دریافت کارت سوخت خود باید به دفاتر پست مراجعه میکردند اما امروزه مالکان تمامی خودروها اعم از صفر کیلومتر یا کارکرده میبایست به دفاتر پلیس ۱۰+ مراجعه کنند. چنانچه میخواهید برای خودروی صفر خود اقدام به ثبت نام نمایید، توصیه میشود مقالهی کارت سوخت ماشین صفر و سایر خودروها را چگونه بگیریم؟ را مطالعه کنید.
روش غیرحضوری ثبت نام کارت سوخت
تنوع روشهای ثبت نام آنلاین کارت سوخت بیشتر است و بسیار راحتتر و سریعتر انجام میشود. در ادامه این روشها را معرفی کردیم.
- ثبت نام کارت سوخت از طریق کد دستوری
این روش، در دسترسترین راه ثبت نام کارت سوخت به شمار میرود. برای ثبت درخواست خود به صورت غیرحضوری تنها کافیست کد دستوری (#۴*) را شماره گیری کنید و اطلاعات لازم را وارد نمایید.
نکات مهم در جهت استفاده از روش کد دستوری در تلفن همراه:
فرد متقاضی، مالک خودرو باشد.
فرد متقاضی، مالک سیم کارت باشد.
کد ملی وارد شده با اطلاعات مالک سیم کارت مطابقت داشته باشد.
- ثبت نام کارت سوخت از طریق برنامه دولت همراه
یکی دیگر از آسانترین روشهای دریافت کارت سوخت، استفاده از برنامه دولت همراه است. در این روش شما با نصب برنامه دولت همراه و کلیک روی گزینه کارت سوخت و پر کردن فرم مورد نظر اقدام به ثبت نام کارت سوخت میکنید.
- ثبت نام کارت سوخت از طریق سایت خدمات دولت
در این روش، ابتدا باید وارد سایت www.mob.gov.ir شوید. سپس فرم مورد نظر را پر کرده و پس از وارد کردن اطلاعات خود، اقدام به ثبت نام برای دریافت کارت سوخت نمایید.
مدارک لازم جهت دریافت کارت سوخت
برای اشخاص حقیقی به همراه داشتن یکی از مدارک شناسایی مالک وسیله نقلیه اعم از کارت ملی، شناسنامه یا گذرنامه الزامی است.
برای اشخاص حقوقی نیز به همراه داشتن کارت ملی، شناسنامه یا گذرنامه به علاوه، معرفی نامه از طرف شرکت یا سازمان مربوطه که دارای مهر و امضا باشد الزامی است.
همچنین برای اشخاصی که از طرف مالک وکالتنامه معتبر دارند نیز به همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله کارت ملی، شناسنامه یا گذرنامه نیاز است.
مدارک شناسایی وسیله نقلیه عبارت است از، شناسنامه مالکیت یا کارت شناسایی وسیله نقلیه یا بنچاق محضری و بیمه شخص ثالث. همچنین مراحلی مانند تکمیل فرم تعهدنامه در دفاتر پلیس ۱۰+ و اخذ رسید ثبت درخواست کارت سوخت از کاربر باید تکمیل شود.
البته برای کسانی که به صورت غیرحضوری ثبت درخواست کردهاند این مرحله ضروری نیست و کارت سوخت آنها از طریق اداره پست به دستشان میرسد.
ارسال نظر