این مغز یک نوع مولتی‌ویتامین محسوب می‌شود

سلامت : فندق، منبعی غنی از ویتامین‌ها، مواد مغذی و چربی‌های مفید است که با هضم آسان و تأمین انرژی بالا، به‌عنوان یک مولتی‌ویتامین طبیعی شناخته می‌شود و مصرف متعادل آن می‌تواند به کنترل دیابت و سلامت کبد کمک کند.

این مغز یک نوع مولتی‌ویتامین محسوب می‌شود

فندق به عنوان یکی از مغزهای پرخاصیت، سرشار از مواد مغذی است که به عنوان یک نوع مولتی‌ویتامین طبیعی شناخته می‌شود. در ۱۰۰ گرم مغز فندق، حدود ۶۰۰ کالری انرژی وجود دارد و اگر فندق با پوست مصرف شود، این مقدار به ۳۰۰ کالری کاهش می‌یابد. جالب است بدانید که یک عدد فندق تنها ۱۰ کالری انرژی دارد.

تامین ویتامین E مورد نیاز بدن با فندق

یک متخصص تغذیه اعلام کرده که با مصرف تنها ۱۰ عدد فندق، می‌توان بخش قابل توجهی از ویتامین E بدن را تأمین کرد. البته لازم است که در مصرف فندق دقت شود، زیرا این ماده غذایی دارای کالری بالایی است و ممکن است مصرف بیش از حد آن باعث چاقی شود.

فندق؛ مغذی‌ترین و قابل‌هضم‌ترین میوه روغنی

در میان میوه‌های روغنی، فندق به عنوان مغذی‌ترین و قابل‌هضم‌ترین شناخته می‌شود. فندق خشک حاوی حدود ۷۰ درصد مواد چربی و ۱۵ تا ۲۰ درصد مواد پروتئینی است. از آنجایی که فندق فاقد مواد هیدروکربنی است، مصرف آن به افراد مبتلا به دیابت پیشنهاد می‌شود.

تقویت معده و روده‌ها با مصرف فندق

این میوه نه تنها معده و روده‌ها را تقویت می‌کند، بلکه کمک شایانی به خروج سموم بدن دارد. برای بهره‌مندی بهتر از این خواص، توصیه می‌شود فندق را در شرایط گرسنگی مصرف کنید تا تأثیر بیشتری بر تقویت روده داشته باشد.

کمک به درمان بیماری‌های کبدی

بر اساس یک تحقیق علمی، مشخص شده است که مصرف مکمل‌های حاوی ویتامین E و مواد غذایی غنی از این ویتامین می‌تواند نقش مؤثری در درمان افراد مبتلا به بیماری‌های کبد داشته باشد.

وبگردی
    ارسال نظر